Ruim 170.000 gladiolen van Boer Theo gered: dit weekend laatste kans om bloemen aan te schaffen

gladiolen

Het initiatief ‘Maakt Mij Blij’ heeft inmiddels ruim 170.000 gladiolen gered van de versnipperaar. Aanstaande zaterdag heb je voor het laatst de kans om gladiolen van Boer Theo aan te schaffen. Je kunt online je bos bloemen bestellen voor jezelf, vrienden of voor het goede doel. Aanstaande zaterdag staat de pick-up van de bloemen op het programma bij Auberge du Bonheur tussen 09:00 – 12:00 uur. 

Ook is het mogelijk om horecaondernemers op te fleuren. Zo kun je een bos bestellen en doneren. Bonheur Horeca Groep gaat de gladiolen dan zelf bezorgen. Een bos gladiolen kost €3,- voor tien bloemen.

Tilburg Maakt Mij Blij

‘Maakt Mij Blij’ is een initiatief om Boer Theo te helpen. Hij stopte ziel en zaligheid in de kweek van 300.000 gladiolen die in opdracht van de Nijmeegse Vierdaagse gekweekt werden. Maar dat evenement ging door corona niet door. En dus zat Boer Theo ineens zonder inkomsten en met 300.000 bloemen.

En dus stak het initiatief ‘Maakt Mij Blij’ Boer Theo een hart onder de riem. In een aantal weken tijd werden in Tilburg, Breda en Nijmegen ruim 170.000 gladiolen gered van de versnipperaar. Er zijn er dus nog 130.000 over. Daarvan hoopt het initiatief er dit weekend nog een hele hoop te verkopen.

Bestel online

Zaterdag heb je dus de laatste mogelijkheid om dit initiatief te ondersteunen en voor een zeer lage aanschafprijs bloemen te kopen. Leuk voor jezelf, een familielid, een vriend of vriendin die je al even niet gesproken hebt of voor je collega’s. Of nog leuker: om te doneren.

Eerder werden er al een hoop gladiolen gedoneerd aan eenzame ouderen en zorgpersoneel bijvoorbeeld. Dit weekend zet het initiatief de horeca – die tijdens de corona flink werd getroffen – in het zonnetje. Meer informatie vind je op de website van Bonheur Horeca Groep.