Ruim 20 schermen, zitjes met biertaps & alle denkbare sporten: Tilburgse sportsbar opent dit voorjaar aan de Paleisring

sportsbar tilburg

Eerder schreven we er al een nieuwtje over: Tilburg krijgt een nieuwe sportsbar. Inmiddels is ook bekend waar de sportsbar komt te zitten en wanneer de zaak de deuren wil openen. Want de sportsbar (werknaam, de échte naam wordt later onthuld) komt te zitten in het pand waar de voormalige Skihut ooit was gevestigd. Aan de Paleisring dus.

In februari krijgen de nieuwe eigenaren de sleutel waarna een flinke verbouwing volgt. Het is de bedoeling dat de sportsbar eind mei de deuren opent. Wat je kunt verwachten? Een in het oog springende sportsbar met maar liefst 169 zitplekken binnen en een terras met nog eens 110 zitplaatsen.

Zelf bier tappen en lekker barfood

In de zaak wordt een gigantisch scherm van 18m2 geplaatst en komen ook ruim twintig kleinere schermen. Ook worden er verschillende zitjes met biertaps op tafel geplaatst die jij met je vriendengroep kunt afhuren om je favoriete wedstrijd te zien. Daarnaast worden er in de sportsbar meerdere biertaps geplaatst waar jij zelf – met een pasje – je bier kunt tappen. Liever het personeel je biertje laten tappen? Via QR-codes op tafel bestel je dranken van de centrale bar of barfood uit de keuken. Aan wat voor barfood je moet denken? Smashed burgers en cubano’s bijvoorbeeld.

De verschillende schermen zijn vanuit alle hoeken in de zaak te zien. Goed om te weten: op topwedstrijden en finales na, worden de wedstrijden zonder geluid afgespeeld. Zo is de zaak ook vriendelijk voor bezoekers die gewoon lekker een biertje willen drinken.

Alle sporten die je maar kunt bedenken

In de sportsbar kun je straks terecht voor alle mogelijke sporten die je maar kunt bedenken. Als het wereldwijd uitgezonden wordt, is het mogelijk om de wedstrijden te bekijken. Van (inter)nationaal voetbal tot de wedstrijden van Max Verstappen, van cricket tot ijshockey en van basketbal tot tennis: je kunt het zien.

Ook is het straks mogelijk om wedstrijden te reserveren. Lees: jij kunt een van de vele zitjes/schermen in de zaak reserveren zodat je zeker weet dat je de wedstrijd die je wilt zien ook kunt volgen.

Gezellig stappen

In de nieuwe te openen sportsbar staat sport uiteraard centraal. Maar het is voor de initiatiefnemers ook belangrijk dat mensen die wat minder om sport geven zich welkom voelen. En dus wordt er boven de ingang een dj-booth geplaatst en kun je er straks op de vrijdagen en zaterdagen vanaf een uur of 23:00 uur ook terecht om lekker te borrelen met lekkere muziek op de achtergrond.

Meer informatie

Wij hebben al het een en ander gezien en dat is veelbelovend. Blijf onze kanalen dus goed in de gaten houden. De komende maanden zullen we richting de opening steeds meer bekend maken over de nieuwe sportsbar. Denk aan de naam, het totaalconcept, het ontwerp van de zaak en de initiatiefnemers achter de schermen.

Overigens zoekt de sportsbar ook nog personeel dat vanaf medio mei in de zaak wil komen werken. Mocht jij op zoek zijn naar een toffe uitdaging? Stuur dan een mail naar werken@sportsbartilburg.nl.