Ruim 50 acts, talentvolle artiesten en meer: Festival Tilburg on Stage staat dit weekend op het programma!

Festival Tilburg on Stage

Op zondag 23 juni staat Festival Tilburg on Stage op het programma! Op deze dag gaan vrijetijdskunstenaars uit de Gemeente Tilburg ‘on stage’ en laten ze zien wat talentvol Tilburg te bieden heeft. Ervaar hoe ruim 50 acts waaronder verenigingen, groepen en individuele deelnemers uit vele kunstdisciplines er een feestje van maken. Benieuwd? Lees snel verder!

Het festival opent met een bijzonder concert door een speciaal samengesteld kinderkoor, dat dit jaar uit maar liefst tachtig kinderen van Kinderkoor en Tienerkoor van Factorium Cultuurmakers, Domme Kar en Musicalkinderkoor Tikiko bestaat. Ze worden begeleid door een liveband onder leiding van dirigent Louise Donker.

Programmaboekje

Bij aankomst op Festival Tilburg on Stage loop je langs de Schouwburgkassa. Scan hier de QR-code van het programma en je bent er klaar voor! Heb jij liever een geprinte versie van het programmaboekje? Geen probleem! Deze vind je ook bij de kassa. Via het tijdschema zie je welke act in welke zaal staat en op welke tijd. Na het festival krijg je de kans om artiesten te ontmoeten op het terraspodium van Schouwburg Concertzaal Tilburg. De muziek van de dj brengt jouw dag vol toffe acts tot een onvergetelijk einde. Wil je op voorhand al jouw dag plannen? Download dan hier alvast het programmaboekje.

Over Festival Tilburg on Stage

Op het festival worden koren, individuele artiesten, beeldende kunst, dans, muziek en nog veel meer samengebracht om te laten zien wat voor talent Tilburg in huis heeft. Met vele acts belooft Festival Tilburg on Stage weer een dag te worden met een bonte mix van  een bonte mix van muziekensembles, koren, theatermakers en streetdancers. Benieuwd naar alle deelnemers? Neem dan snel een kijkje op deze website!

Festival Tilburg on Stage is een samenwerking tussen Art-fact met Factorium Cultuurmakers, Schouwburg Concertzaal Tilburg en Federatie Tilburgse Zangkoren. Kortom, dit festival is dé plek waar vrijetijdskunst, cultuur en creativiteit samenkomen.

Meer informatie

Festival Tilburg on Stage is op zondag 23 juni van 13:00 uur tot 19:00 uur en de entree is geheel gratis! Ben je op zoek naar meer informatie over dit festival? Neem dan snel een kijkje op de website! Wil je alvast een voorproefje? Check dan snel onderstaande video!