Ruim 65.000 festivalgangers vieren feest in Tilburg dit weekend

woo hah

Op verschillende plaatsen in de stad worden dit weekend festivals georganiseerd. Het toonaangevende hiphopfestival WOO HAH! strijkt in de Spoorzone neer, Back 2 The 90’s staat zaterdag in het Leijpark op het programma en Park Beats volgt op zondag in één van de mooiste parken van Tilburg.

WOO HAH! Festival en Back 2 The 90’s zijn inmiddels volledig uitverkocht. Voor Park Beats zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Ruim 65.000 festivalgangers in de stad

WOO HAH! is dit jaar groter dan ooit en trekt over twee dagen 30.000 bezoekers uit de hele wereld aan. Dit jaar wordt zelfs de Burgemeester Brokxlaan afgesloten voor het festival: daar wordt een podium geplaatst. Grote internationale artiesten als Travis Scott, Bryson Tiller, NAS, Mac Miller, Rae Sremmurd, French Montana en Post Malone geven een optreden. Uiteraard biedt WOO HAH! ook een podium aan Nederlandse artiesten. Bekijk snel de volledige line-up.

Ook Back 2 The 90’s weet net als voorgaande jaren uit te verkopen. In totaal zijn er 20.000 kaarten voor het dancefestival verkocht. Technotronic, Paul Elstak, Mental Theo en nog veel meer grote namen treden zaterdag op in het Leijpark. Een dag later, tijdens Park Beats, rekent de organisatie op zo’n 15.000 tot 20.000 bezoekers. Dan treden dj’s als Dyna en Kris Kross Amsterdam op.

Dat is nog lang niet alles

Het zijn niet alleen de grotere festivals die de stad komend weekend kleur geven want er wordt nog veel meer georganiseerd. Voor een handig overzicht met de evenementen en activiteiten in de stad hebben wij een handig artikel geschreven.