Run4Gijsje tijdens de Tilburg Ten Miles

Ook dit jaar wordt de Run4Gijsje van de Stichting Gijsje Eigenwijsje georganiseerd tijdens de Tilburg Ten Miles, de focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid van de Stichting. Stichting Gijsje Eigenwijsje heeft sinds juli haar eerste vakantiewoning in gebruik genomen.

De stichting biedt een “warm nest” aan het gezin van een kind waarbij een ongeneeslijke vorm van tumoren in de hersenen (neuro-oncologie) is geconstateerd. Voor dat gezin wordt het mogelijk gemaakt om een aantal dagen in alle rust met elkaar door te brengen. Even samen weg van de hectiek en genieten van elkaar in een vakantiehuis in de Brabantse Kempen.

In 2012 bij de eerste run zijn er 227 deelnemers aan de start verschenen, dit jaar gaan we hier ver overheen. Bij publicatie gaan van dit artikel hebben we al ruim 315 aanmeldingen en de inschrijvingen blijven binnen komen.

Ook dit jaar is Stichting Gijsje Eigenwijsje thuis bij café Stoffel in Tilburg. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om mee te lopen, kom de lopers aanmoedigen.  Ook dit jaar kleurt het Tilburgse straatbeeld weer opvallend geel!