Rundfunk, sinterklaas-activiteiten, Vintage kilo sale & meer: 6x uittips in Tilburg dit weekend!

uittips

Op zoek naar leuke uittips voor dit weekend? Zoals je van ons gewend bent, zetten we de leukste tips weer voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Voordat we een hoop leuke uittips met je delen: dit weekend profiteer je bij veel winkels van fijne kortingen. Het is namelijk black friday. Check hier de beste aanbiedingen.

#1: Rundfunk in de Schouwburg

Zin om een avondje flink te lachen? Rundfunk staat vrijdagavond met hun voorstelling ‘Tedesangstschrei’ in de Schouwburg. De kaartverkoop gaat snel, maar er zijn nog enkele kaarten te koop.

#2: Pieten speurtocht bij Klooster Nieuwkerk

Zin in een leuke activiteit voor het hele gezin? Bij Klooster Nieuwkerk organiseren ze weer pieten speurtochten. Op zaterdag 27 november kun je tussen 11:00 – 15:30 uur de speurtocht doen.

#3: Petra’s Winter Kilo Sale bij Lixtex

Petra’s Used & Vintage Clothing organiseert zaterdag en zondag een Winter Kilo Pop-up Sale bij de Lixtex. Je betaalt €15,- per kilo. Wat je kunt verwachten? Vintage, glitter, glamour en uiteraard foute kersttruien.

#4: Pietentochten met wandelpony’s bij Camping Breehees

Camping Breehees organiseert dit weekend wandeltochten met een wandelpony die geheel in het teken staan van sinterklaas. Je gaat met een wandelpony het bos in, speelt samen leuke spelletjes, doet een speurtocht en aan het eind ontvangen de kids een leuk cadeautje en een pietendiploma.

#5: Islay whiskyproeverij van T DRINKS bij Taste

Zondag staat er een whiskyproeverij van T DRINKS op het programma bij Taste. Je gaat verschillende whisky’s met bijpassende hapjes proeven.

#6: Jubileumtour van Willeke Alberti in de Schouwburg

Zondag kun je in de Schouwburg genieten van de jubileumtour van Willeke Alberti. De zangeres komt samen met haar liveband herinneringen ophalen uit haar 65-jarige carrière. Er zijn nog kaarten te koop.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slechts een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda. En ook altijd een goede tip tijdens weken als deze: ga lekker wandelen. In de Oude Warande of Moerenburg bijvoorbeeld. Of ga de Sky Mirror bij De Pont eens bekijken.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen/activiteiten? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.