Ryanair topman Michael Cawley te gast bij Food for Thought

Michael Cawley, plaatsvervangend CEO en operationeel directeur van luchtvaartmaatschappij Ryanair, is op woensdag 12 februari om 13.45 uur te gast bij het lunchprogramma Food for Thought op Tilburg University. Hij presenteert het business model van Ryanair en beantwoordt vragen van studenten hierover.

Michael Cawley is sinds 2003 plaatsvervangend CEO en operationeel directeur van de luchtvaartmaatschappij. Voor die tijd was hij er CFO en commercieel directeur vanaf 1997. Per maart 2014 geeft hij zijn functie op om buiten Ryanair andere activiteiten te gaan ontplooien.

De bijeenkomst duurt tot ongeveer 15.15 uur en vindt plaats in DZ1 van het Dantegebouw. De toegang is gratis en de voertaal Engels. U bent van harte welkom.

De volgende gast van Food for Thought is Johan van de Gronden (CEO WNF) op 3 april.

Over Food for Thought
Food for Thought is een initiatief van de Tilburg School of Economics and Management en Faculty Association Asset, waarbij studenten tijdens de lunchpauze sleutelfiguren uit samenleving en politiek interviewen over actuele maatschappelijke thema’s. Eerdere gasten waren onder meer Nout Wellink, Al Gore (VIP sessie), Willem Middelkoop, Rijkman Groenink, Klaas Knot, Ronald Doeswijk, Ernst Hirsch Ballin en Lloyd Kurtz.