S.O.C.I.A.L. nadert zijn ontknoping

De Tilburgse elite-organisatie S.O.C.I.A.L. is van plan haar ledenwerving in stijl af te sluiten. Op vrijdag 24 januari nodigen ze Tilburg uit om getuige te zijn van de grote ontknoping en haar nieuwe leden te presenteren. Het zal plaatsvinden op een geheime locatie, die 24 uur van tevoren aan de bezoekers zal worden bekendgemaakt. De spelers hebben de locatie in de loop van de tijd zelf al kunnen achterhalen aan de hand van een aantal verstopte hints.

De afgelopen weken is S.O.C.I.A.L. druk bezig geweest met het werven van nieuwe leden, het afslaan van een aanval op het digitale systeem en het buitenhouden van een onderzoeksjournalist van Omroep Brabant.

Na deze hectische weken is het tijd voor S.O.C.I.A.L. om te laten zien waarom de deelnemers zich hebben aangesloten. “Dit evenement is niet alleen voor onze deelnemers, maar voor heel Tilburg. Iedereen krijgt de kans om te zien waar wij voor staan en wat wij kunnen betekenen voor de inwoners van Tilburg. Wij zouden S.O.C.I.A.L. niet zijn als we dit niet in stijl zouden doen natuurlijk!”

De avond zal worden afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Met een optreden van DJ DELAVITA, zelf ook lid van S.O.C.I.A.L. De avond begint om 19:30, geïnteresseerde Tilburgers kunnen zich aanmelden door te mailen naar DavidMeerland@outlook.com. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.