Saar aan Huis: winnaar JOST Starterstrofee 2018

JOST Starterstrofee

Na een hartelijke ontvangst begon op 26 juni rond 19:00 uur de spanning in het Willem II Stadion te stijgen… De strijd tussen de finalisten van de tiende editie van de JOST Starterstrofee zou namelijk ieder moment losbarsten. De winnaar zou met een prachtig prijzenpakket naar huis gaan, dus alle kandidaten hebben hun beste beentje voorgezet.

Vijf finalisten

De vijf finalisten ontvingen ieder een prachtige bedrijfsvideo van LocusHaus, welke tijdens het evenement als introductie diende, zowel voor de vijfkoppige jury als voor de overvolle zaal met publiek. Daarna kreeg iedere deelnemer de kans om zijn of haar bedrijf te verkopen in een strakke pitch van één minuut.

De vijf finalisten waren:

Drie superfinalisten

Na de pitch stemde zowel jury als publiek op hun favoriet. Hieruit kwamen drie superfinalisten naar voren, die het nogmaals tegen elkaar konden opnemen, ditmaal in een Q&A waarin de jury met scherpe vragen iedereen nog eens goed aan de tand voelde.

Een winnaar

Na een kort beraad was het dan zover: juryvoorzitter Tim Wijdemans van Bonheur Horeca Groep mocht Simone Puts-Mathieu als de terechte winnaar van de JOST Starterstrofee uitroepen!

Saar aan Huis

Saar aan Huis is een snel groeiende organisatie op het gebied van ouderen zorg, met meerdere locaties in Nederland. Zij houden zich bezig met het werven, selecteren en coachen van hulpverleners die ouderen kunnen ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Kortom: Saar aan Huis regelt particuliere zorg voor ouderen. Bij dagelijkse activiteiten kun je denken aan lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd. Maar ook het houden van gezelschap in de vorm van een spelletje of samen lezen.

Sinds november 2017 is Simone Puts-Mathieu vestigingsmanager van de nieuwe locatie in Tilburg.

Felbegeerd prijzenpakket

Saar aan Huis ontving daarvoor naast de bedrijfsvideo niet alleen de felbegeerde wisselbeker, maar ook een bedrijfsmagazine in een oplage van 100 stuks (i.s.m. Q-Promotions) en natuurlijk een lidmaatschap bij JOST. Hou ook Tilburg.com goed in de gaten, want ook wij gaan Simone nog eens goed ondervragen. Het interview verschijnt later op onze website.

JOST

JOST staat voor Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg en is de ontmoetingsplek voor startende ondernemingen in Tilburg. Een waardevolle, maar informele manier om als starter je netwerk te vergroten en tips van andere ondernemers in te winnen. Kom gerust eens kennismaken!