Safari-Break, back to basic tussen de wilde dieren!

Altijd al eens willen overnachten tussen de wilde dieren? Grijp dan nu uw kans en ga met uw collega’s op een 2-daagse Safari-Break in Safaripark Beekse Bergen. U overnacht midden in het grootste wildpark van Europa in een sfeervol Rangercamp.

U wordt ontvangen met een heerlijk lunchbuffet. Vervolgens start de Big Five Fotozoektocht. Een combinatie van parkbezoek en een (actieve) teambuilding! U gaat in teams het Safaripark in om originele foto’s te maken in diverse ludieke wildernis situaties. Daarnaast wachten er typisch ‘Afrikaanse’ uitdagingen als Kokosnoot vangen, Liaan slingeren, Animalmind en Bamboe-mikado.

De middag eindigt in het Rangercamp, waar u wordt ontvangen door een Ranger aan een brandend kampvuur. Na de ontvangst worden de tenten van het Rangercamp ingericht. ’s Avonds geniet u van een heerlijke Afrikaanse Braai in de buitenlucht. Hierbij braadt u zelf het vlees boven een kampvuur.

Na sluitingstijd, als de avond valt, sluipt u samen met de Ranger door het park om van dichtbij te kijken en luisteren naar de leeuwen, hyena’s en olifanten. De volgende ochtend is het vroeg uit de veren om alle dieren te zien en horen ontwaken. Het programma wordt afgesloten met een uitgebreid ontbijtbuffet.  Optioneel kunt u het programma na het ontbijtbuffet vervolgen met de Ranger Cup. Hierbij gaat u de volgende activiteiten met uw team uitvoeren: Bush Trail met Tarzan Swing, Jeep Task, Bamboeraften, Aquaduct en Speerwerpen.

Locatie
Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek

Aantal
15 tot 40 personen

Meer informatie
www.rocks-n-rivers.nl/bedrijven/content/view/314/419

Tijden

Dag 1:
12.30 uur: Aankomst en ontvangst met een lunchbuffet.
13.30 uur: Start BIG FIVE fotozoektocht.
15.00 uur: Pauze met mogelijkheid tot een drankje.
17.00 uur: Aankomst in het Rangercamp en ontvangst door een Ranger aan een brandend kampvuur.
's Avonds: Afrikaanse braai (BBQ) en door het park sluipen met Ranger.

Dag 2:
06.30 uur: Opstaan en wandelen door het park om de dieren te horen en zien ontwaken.
09.30 uur: Afsluiting met een ontbijtbuffet.

Optioneel:
10.30 uur: Vervolg van de activiteiten: Ranger Cup.
13.00 uur: Afsluiting met een lunch.

Voor informatie neem contact op met :
Rocks ’n Rivers Bedrijfsevenementen
Rian Kraaijvanger
Ledeboerstraat 68 B
5048 AD Tilburg
013-4690460
www.rocks-n-rivers.nl