Safaripark Beekse Bergen wordt Little People Zoo

Safaripark Beekse Bergen staat dit najaar bol van Fisher-Price/Little People. Zaterdag 7 november wordt het uitbrengen van de Little People Zoo-collectie uitgebreid gevierd in Safaripark Beekse Bergen, waarna het wildlifepark in Hilvarenbeek de gehele maand in het teken staat van Little People Zoo.

De Little People-maand in Safaripark Beekse Bergen mag je niet missen, want er is van alles te doen! Kom je op 7 november verkleed als je favoriete dier? Dan maak je kans op leuke Little People-prijzen. Sla ook de rest van de maand een ritje met de Little People-safaribus niet over en leer meer over de dieren met het speciale Little People-safariboekje. Tijdens de Little People-dag op 7 november kun je bovendien lekker spelen met het allernieuwste Little People-speelgoed en je laten schminken als je favoriete dierentuindier.

Prijzen winnen

Over Little People Iedereen is wel bekend met de Little People-karakters. Ze zijn inmiddels echte vriendjes geworden voor heel veel jonge kinderen. Vanaf dit najaar kunnen de kids dus nieuwe avonturen beleven met de nieuwe Little People Zoo-collectie! Safaripark Beekse Bergen is trots hier een bijdrage aan te mogen leveren. Via het websiteadres www.safaripark.nl/win-little-people zijn bovendien mooie prijzen te winnen.