logo

Sales, horeca, administratie & veel meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week

werkgevers in tilburg centrum

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de regio Tilburg? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. In dit artikel lichten we er daar een aantal van uit. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Tilburg.com zoekt een stagiair(e) content creator & redactie

Tilburg.com is hét digitale platform voor de stad Tilburg en biedt het grootste online bereik in de regio. Onze mensen houden van Tilburg. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we op onze online kanalen uit via vette beelden, mooie interviews, verrassende nieuwtjes en sterke partnerships. Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires! Ben jij op zoek naar een leerzame en toffe stage? Kun jij in september beginnen? Dan is dit de plek voor jou!

Tilburg.com zoekt financieel administratief medewerk(st)er

Op zoek naar een leuke administratieve baan voor 6 uur in de week? Dat kan bij ons: Tilburg.com. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op onze administratie. We gebruiken softwarepakketten zoals Gripp, Exact, Microsoft Office en online planningtools. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het boeken van (inkoop)facturen en bankafschriften, contractadministratie, facturatie en debiteurenbeheer.

myPOS zoekt een sales & support specialist

Lijkt het jou gaaf om bij een snelgroeiend bedrijf in een sales-functie te werken? Dat kan bij myPOS als sales & support specialist. myPOS is een snelgroeiende verkooporganisatie van betaaloplossingen in Nederland. Ze verkopen direct aan eindgebruikers en wederverkopers. De bedrijfscultuur is open, collegiaal en flexibel. Je komt te werken in de binnenstad van Tilburg.

De Kiosk in het Spoorpark zoekt enthousiaste medewerk(st)ers

Werken in misschien wel het gezelligste park van Tilburg? Deze zomer kan het! De Kiosk in het Spoorpark zoekt enthousiaste medewerk(st)ers voor de Kiosk aan de Oostkant van het Spoorpark. Zie jij jezelf deze zomer cappuccino’s, bitterballen, frisdrank en lekkere ijsjes verkopen en ben jij minimaal 16 jaar? Dan is werken bij de Kiosk in het Spoorpark écht iets voor jou!

Werken bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg – bestaande uit de schouwburg, concertzaal en studiozaal – verbinden we onszelf aan anderen én anderen aan elkaar door waardevolle, theatrale en muzikale ontmoetingen te creëren en te faciliteren vanuit een open, professionele en inspirerende organisatie en locatie. Alles wat Schouwburg Concertzaal Tilburg doet begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad en regio waarvoor we werken. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Werken bij The Sting

The Sting vindt het vooral belangrijk dat de mensen die er werken met plezier naar hun werk komen. De sfeer is informeel en er wordt veel gelachen met elkaar. Successen worden gevierd met borrels en feesten die inmiddels al bijna veertig jaar legendarisch zijn. Ook streven ze bij The Sting naar de beste kwaliteit. Zowel in de collecties die ze verkopen als de manier van werken en het opleiden van talentvolle medewerk(st)ers.

Werken bij GroenRijk

GroenRijk Tilburg is een allround tuincentrum in Tilburg Noord. Het tuincentrum is in 2015 volledig verbouwd en de trend en sfeer afdeling is in januari 2019 vernieuwd en uitgebreid. GroenRijk Tilburg biedt alles op het gebied van binnen- en buitengroen, dierenverzorging, vijverartikelen, tuinmeubels, overkappingen, barbecues, trend en sfeer en potterie.

GroenRijk heeft nog veel meer vacatures openstaan. Benieuwd naar de vacatures? Je kunt ze hier vinden.

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer leuke vacatures? Vooruit, nog een aantal dan:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden