Salsa, Bachata en Merengue: Caribbean Night 2019 wordt één groot spektakel

Caribbean Night

Je kunt de Tilburgse Kermis haast niet meer voorstellen zonder deze swingende avond: de Caribbean Night. En geloof ons: dit wordt een editie om niet snel te vergeten! Met onder anderen Maykel López Rodríguez, Orguestra Pegasaya én DJ Ellen op het Pieter Vreedeplein.

Ook dit jaar staat de donderdag van de Tilburgse Kermis in het teken van de Cariben (onder andere bij het Piusplein, Stadhuisstraat en Café Philip). Met als een van de hoogtepunten de Caribbean Night op het Pieter Vreedeplein. Tussen 17.00 en 19.00 uur is de entree hier helemaal gratis. Wil je daarna nog graag naar binnen, dan betaal je €5,- entree. Het feest duurt tot 01.00 uur.

Over de Caribbean Night

Swingen op salsa, bachata en merengue en genieten van de heerlijkste cocktails, maar dan onder de Tilburgse zon. Dat kan alleen tijdens de Caribbean Night op het Pieter Vreedeplein. De hele avond staat in het teken van Caribische warmte en gezelligheid. Cocktails, dans, palmbomen en parasols mogen dan natuurlijk niet ontbreken! Ook dit jaar pakken ze weer groots uit, met een geweldige entourage volledig in Caribische sferen. En niet te vergeten nationaal en internationaal bekende artiesten.

Artiesten

DJ Ellen

Dit jaar mag het Pieter Vreedeplein met trots DJ Ellen verwelkomen; This is where experience pays off! Al meer dan tien jaar speelt zij met gemak het grootste muziekrepertoire van Salsa tot Bachata, van Zouk tot Kizomba; ze heeft het allemaal in huis! En buiten dat is ze ook nog eens een betoverende danseres. Get ready to move those hips!

Maykel López Rodríguez

Niemand minder dan Maykel López y su Nueva Dimensión zal het hele plein in één dansende massa veranderen. Nueva Dimensión is een nieuwe salsaformatie met muzikanten uit Cuba en Nederland. Frontman is de uit Havana afkomstige zanger Maykel López Rodríguez. Dus haal je dansschoenen maar uit de kast!

Orquesta Pegasaya

En last but not least: Orquesta Pegasaya! Op het podium zorgt deze band voor een muzikale rondreis door Latijns-Amerika en de Cariben met gepeperde Salsa’s, snelle Merengues, romantische Bachata’s, sensuele Zouk en diverse Antilliaanse ritmes. Dit orkest heeft show in het bloed; feesten dus in een hels tempo!

Aftermovie 2018

Ben je nog nooit bij de Caribbean Night geweest? En ben je benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie van 2018!