Samen herinneringen maken: de Moederdagtips van Schouwburg Concertzaal Tilburg

Reminder: aanstaande zondag is het Moederdag! En samen herinneringen maken is het mooiste geschenk dat er is. Verwen je (bonus)moeder(figuur) daarom met een onvergetelijke avond theater. Wij hebben alvast 5 toffe voorstellingen op een rijtje gezet, jij hoeft alleen maar te kiezen.

#1: Jesus Christ Superstar

De klassieke rockmusical Jesus Christ Superstar is terug en van 15 mei t/m 19 mei te zien in de Schouwburg. Wil je de Moederdagervaring écht speciaal maken? Kies dan voor een Superseat óp het podium!

#2: Ashton Brothers

Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep. Denk aan muziek, acrobatiek en magie tot in de nok van het theater. Zo stonden de broers al in Parijs, Budapest, Toronto en Berlijn. En op vrijdag 24 mei zetten ze de Schouwburg op stelten!

#3: Ver van je bed

Ver van je bed is een cabaretmusical over familieverhoudingen in abnormale situaties. Op bezoek in het ouderlijk huis zitten Hannah (Renée de Gruijl) en broer Pieter (Martijn Kardol) bij moeder Marjan (Annick Boer). Beide millennials hadden verwacht hun leven nu wel op de rit te hebben, maar niets lijkt minder waar. Herkenbaar?

#4: 3J’s & Red Limo Quartet

De 3JS komen met een zeer bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters: het Red Limo Quartet. Een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma ‘Matthijs draait door’ en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam! Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken. Afwisselend zullen ook nog een aantal zeer verrassende covers voorbij komen.

#5: The Kik

Is jouw moeder meer van de levensliederen, smartlappen en tranentrekkers? Dan ben je bij The Kik aan het goede adres! Deze avond staat bol van liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, waar ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

Meer informatie

Meer voorstellingen? Ga dan snel naar deze link.