logo

Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles: TTM Clinics keren terug vanaf eind deze maand

Ook zo’n behoefte om weer lekker in een groep te sporten? Tijd om afscheid te nemen van de coronakilo’s en je conditie op te krikken? Met de TTM (Tilburg Ten Miles) clinics loop je in een gezellige groep van je eigen niveau en bereid je jezelf voor om op 26 september mee te doen met Tilburgs mooiste hardloopevenement: de CZ Tilburg Ten Miles

Het is eindelijk weer mogelijk om samen te sporten. En met de TTM clinics kun je dat verantwoord en op je eigen niveau doen. Uiteraard worden de coronarichtlijnen opgevolgd en kun je veilig op je eigen niveau trainen.

TTM clinics

Bij de TTM clinics train je samen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Maar ook als je alleen je conditie wilt verbeteren, zijn de TTM clinics perfect. Samen lopen is leuk en een goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren, gediplomeerde trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km).

Meedoen

Iedereen die gezond is, kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen- en locaties: op dinsdagavond trainen ze in de prachtige Oude Warande in Tilburg West, op woensdagavond starten ze vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Oost. De clinics starten op dinsdag 22 en woensdag 23 juni.

Pakket met veel voordelen

Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Hiervoor krijg je een uitgebreid pakket aan faciliteiten: 14 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt en 10% korting op aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 november).

Kom jij meetrainen?

Kom je meetrainen vanaf dinsdag 22 juni of woensdag 23 juni? Schrijf je dan nu in via deze website. Hier vind je alle informatie over de clinics.

De TTM clinics is een initiatief van de atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en Attila, in samenwerking met RUNSHOP Greg van Hest.