Samenwerking RMR Interieurbouw en Proef en Beleef

Aankomende donderdag 16 april slaan RMR Interieurbouw en Proef & Beleef uit Moergestel de handen ineen en bezorgen de bezoekers aan de BOB (Business Ontmoet Business) Borrel een geheel verzorgde netwerkavond in een ongebruikelijke omgeving.

Er worden witte tenten geplaatst die een hedendaagse partysfeer ademen, gecombineerd met verrassende eigen details. In de showroom van RMR Interieurbouw vindt er showcooking plaats in de leefkeukens van RMR. Naast showcooking zullen er one bite amuses, Bourgondische borrelplanken, boeuf bourgignon en zakskes patat worden geserveerd. Paul Horsten (Proef & Beleef) en Frank Rijnen (RMR Interieurbouw) werken niet vaak samen, maar deze interactie is desondanks een reeds beproefde uitdaging.

Deze ontspannen netwerkavond biedt de bezoeker meer dan voldoende kansen om nieuwe en interessante contacten op te doen. Zo zijn ondernemers die voor de eerste maal de BOB Borrel bezoeken te herkennen aan een rode stip op de badge. Op deze manier kunnen de meer ‘ervaren’ bezoekers hen welkom heten en vragen stellen over hun ondernemerschap. Ondernemers zijn welkom, een eerste kennismaking is mogelijk. Aanmelden kan via: https://www.regio-business.nl/agenda/16-04-2015/bob-borrel-rmr-interieurbouw-en-proef-beleef/

BOB Borrel

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business, uitgever van zakenmagazines onder dezelfde noemer, organiseert deze zakelijke evenementen speciaal om ondernemers in contact te brengen met collega-ondernemers. De afgelopen achttien jaar is de BOB Borrel uitgegroeid tot een begrip in de regio en een ontmoetingsplaats waar kennis, kaartjes en opdrachten volop worden uitgewisseld. Daarnaast biedt Regio Business een online platform via www.regio-business.nlwaar leden en andere geïnteresseerden met elkaar in contact kunnen komen.