Sanitairzaak Sani VT een halfjaar geopend en viert dat met flinke kortingen komende weken

sani vt

Het is alweer bijna een halfjaar geleden dat sanitairzaak Sani VT haar deuren opende aan het Lieve Vrouwplein. In de zaak – waar voorheen CVT Doe Het Zelf was gevestigd – staat de jonge Tilburgse ondernemer Volkan Tekes aan het roer. “De zaken gaan goed! En dat gaan we vieren met een exclusieve korting voor Tilburg.com-volgers.” 

Want Volkan is blij dat steeds meer Tilburgers de weg naar de sanitairzaak weten te vinden. En dus hebben ze een leuke actie samengesteld voor de Tilburg.com volgers. Op woensdag 24 november, zaterdag 27 november, woensdag 1 december en zaterdag 4 december betaal je namelijk geen BTW op je aankoop bij Sani VT. 21% korting op alles dus! Of je nu op zoek bent naar een volledige badkamer of onderdelen: je profiteert op deze dagen van de korting.

Van volledige badkamers tot accessoires

Bij Sani VT kun je terecht voor alles op het gebied van sanitair. “We verzorgen complete badkamers. Mensen kunnen bij ons terecht met al hun wensen. Wij realiseren hun droombadkamer voor de perfecte prijs.”

Maar ook als je op zoek bent naar losse meubels voor in de badkamer, betegeling of toiletten kun je bij ze terecht. “Iedereen is welkom. Wij richten ons op het midden-hoog segment en onze showroom heeft dan ook een luxe uitstraling. Maar we hebben voor iedere portemonnee een mooi aanbod. En deze weken profiteer je op bepaalde dagen dus ook van een flinke korting!”

sani vt

Sanitairzaak in de Tilburgse binnenstad

Een sanitairzaak middenin het centrum: dat is best uniek te noemen. De meeste sanitairzaken vestigen zich immers op meubelboulevards of bedrijventerreinen aan de rand van de stad. Volkan is erg content met zijn plekje in het bruisende stadscentrum. “CVT Doe Het Zelf heeft hier tachtig jaar gezeten. Mensen zijn gewend dat hier een zaak zit waar je terecht kunt voor klussen in huis. De zaak is super ruim en biedt veel mogelijkheden. En je bezoekje is goed te combineren met een winkelrondje in de binnenstad.

Buiten de locatie, onderscheidt Sani VT zich ook op andere manieren van de concurrentie. “Allereerst zitten veel sanitairzaken vast aan bepaalde programma’s of bedrijven bij wie ze mogen inkopen. Ik ben flexibel en kan precies samenstellen wat de klant wil. Ook importeren we graniet uit Turkije waardoor we dit voor een voordelige prijs kunnen aanbieden ten opzichte van andere zaken.”

Sani VT

Meer informatie

Sani VT is zes dagen per week geopend. Op de volgende momenten profiteer je dus op vertoon van dit artikel van een korting van 21%:

  • Woensdag 24 november
  • Zaterdag 27 november
  • Woensdag 1 december
  • Zaterdag 4 december

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Sani VT? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Wil je de zaak een keertje bezoeken? Check hieronder de openingstijden.

  • Maandag: 13:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur