Santa Claus is coming to town: 9x kerstmarkten in Tilburg komende maand

De feestmaand komt eraan. De kerstversiering hangt in de winkelstraten en ook in menig huishouden wordt de kerstboom opgetuigd. December: you hate it or you love it. Wij houden wel van deze gezellige knusse maand. Er staan dan ook allerlei kerstmarkten op het programma. Benieuwd wanneer allemaal? Wij zetten wat leuke kerstmarktjes voor je op een rijtje. Lees verder. 

6 & 7 december: Kerstmarkt voor kleine bedrijven

Op 6 & 7 december staat in de Gourmet Market Central Station een kerstmarkt voor kleine bedrijven op het programma. Als bedrijf kun je hier jouw medewerkers in het zonnetje zetten door hen een kerstpakket te laten samenstellen bij diverse standhouders. Ben jij een ondernemer of werk je op een HR-afdeling en zoek je nog een mooie mogelijkheid om je personeel te bedanken voor een jaar hard werken?

8 t/m 10 december: Biergarten Wintertuin bij RAW

Bij RAW in de Spoorzone staat van 8 t/m 10 december een Biergarten Wintertuin op het programma. DJ’s draaien de leukste plaatjes, je kunt gezellig komen kaasfonduen en je geniet van achttien verschillende winterbieren van de tap.

9 & 10 december: Opening Olympiaplein

Het Olympiaplein is flink opgekalefaterd en dat wordt op 9 & 10 december gevierd. Zo zijn er allerlei leuke winterse activiteiten. Denk aan een Kids Santa Run, Groovy Vintage Market, kerstkoren, Winterfair en veel meer.

10 december: Vine Christmas Market

De tweede editie van de Vine Market staat op 10 december op het programma in het Vinehouse aan het Piusplein. Op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je welkom op de Vine Christmas Market. Ook kun je genieten van lekkere wijnen, warme chocomel en glühwein.

10 december: Kerstmarkt bij Vuurkorfwinkel.nl

Vuurkorfwinkel organiseert voor de eerste keer een kerstmarkt! Er worden veel sfeerproducten verkocht aan de Jan Frederik Vlekkeweg 12, denk hierbij aan: Vuurschalen, tuinhaarden en nog véél meer sfeerproducten in de verkoop voor een lage prijs.

14 t/m 26 december: mini-kerstmarkt op het Willemsplein

Het Willemsplein is het centrale plein voor het Paleis-Raadhuis dat afgelopen zomer feestelijk is geopend. Deze winter staat hier een mini-kerstmarkt op het programma. Op diverse data word je verrast met culinaire verrassingen, muziek en entertainment.

15 t/m 17 december: Sfeervolle kerstmarkt op het Ketelhavenplein

Op het Ketelhavenplein in de Reeshof organiseert Wijkraad Reeshof van 15 t/m 17 december een kerstmarkt. Er staan diverse kersthuisjes waar je kerstcadeautjes kunt scoren. Ook kun je wat lekkers eten en drinken. De kerstman brengt ook een bezoek en er zijn diverse activiteiten.

17 december: Knusse kerstmarkt bij Giardino in de Reeshof

Bij Giardino d’ Italia in de Reeshof staat op zondag 17 december een kerstmarkt gepland. Tussen de kerstbomen, met een vuurtje en een lekker drankje kun je snuffelen tussen de verschillende kraampjes.

17 december: Kerstmarkt bij De Zeven Geitjes

Bij De Zeven Geitjes staat op 17 december een kerstmarkt op het programma. De markt duurt van 12:00 – 17:00 uur en er staan twintig tot vijfentwintig verschillende kraampjes. Uiteraard is er ook wat lekkers te smullen.

Winter in Tilburg

Gedurende de hele winter is er van alles te doen in Tilburg. Zo strijkt er vanaf 29 november weer een ijsbaan met winterpaviljoen neer op de Heuvel. Ook worden er talloze winterse activiteiten georganiseerd. Denk aan een winterse editie van het evenement Tilburg Zingt, een muziekweekend op het Willemsplein en een benefietconcert voor de Voedselbank Tilburg. Alles over de Winter in Tilburg lees je op deze website.