Sap- en wrapzaak Juice Lee opent 1 juni in het Factorium

Tilburg is per 1 juni een nieuwe horeca-aanwinst rijker in cultuurhotspot Factorium. Juice Lee opent in eerste instantie het terras aan het Vrijheidsparktijdens tijdens een ‘softlaunch’ om vervolgens in het naseizoen naar binnen te trekken na de echte lancering. 

Juice Lee ‘pressed ’n wrapped’  is te lezen in het logo, refererend naar het assortiment. Vrijwel alle producten zijn geperst of ingepakt. Of de ingrediënten nou ingepakt zijn in een wrap of je totale maaltijd vlotjes en warm is ingepakt: je kunt bij Juice Lee terecht voor een snelle, bewuste to-go maaltijd. “Het is snel, maar wel doordacht en gecontroleerd, en bewust” aldus bedrijfsleidster Jelena de Schepper.

Assortiment

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit sappen, smoothies, lokaal gebrande koffie en goed gevulde maaltijdwraps. De wraps zijn ook uit te kleden tot salade sen daarnaast wordt de lunchkaart aangevuld met een viertal desemsneden brood met beleg als humus, zalm of avocado met gepocheerd ei. Het assortiment is voor iedereen die zich gezond en fit wil voelen. Je kunt gemakkelijk op de calorieën letten, maar voor bewust genieten is ook ruimte.

Vrijheidspark

Samen met het interieurteam – die ook het brein zijn achter de inrichting van Café Noir en het T-huis –  is Juice Lee momenteel het terras aan het inrichten. Je kunt straks naast to-go ook lekker landen met een wrap en een sapje in het Vrijheidspark. Bestellen kan door middel van een QR-code op je terrastafel en je kunt vooral lekker in het zonnetje blijven zitten tot je lunch uitgeserveerd wordt. Ideaal, toch? Naast een ultieme hang-out zal het straks ook zeker een plek worden waar je onder het genot van een haver cappuccino kunt flexwerken. “Die creatieve dynamiek hier is heerlijk, dat voel je zowel binnen als buiten. Het is echt een plek waar stiekem veel meer gebeurt dan dat je beseft. Het zit ook een beetje verstopt en niet iedereen weet dat de tuin en het Factorium voor iedereen vrij toegankelijk is, maar daar gaat helemaal verandering in komen.” Het Vrijheidspark zal straks, na de ontwikkelingen van de Koningswei en het Stadsforum, een belangrijke en drukke looproute worden.

Creatieve omgeving

Om 20.00 uur sluit de keuken van Juice Lee, maar gaat de bar van het Makerscafé open. Juice Lee wil ook “vitamines voor de ziel” bieden. “Ons concept bestaat niet alleen uit bewust eten voor je lichaam, maar ook de bovenkamer kan soms een boost gebruiken! Daarom gaan we ook zeker leuke culturele activiteiten neerzetten in samenhang met het Factorium. Denk bijvoorbeeld aan toffe openlucht filmavonden met muziekfilms of thema-avonden met akoestische singer-songwriters, Franse chansons en een heerlijke rosé in het zonnetje.” In het naseizoen zal ook het Makerscafé conceptueel verder worden doorontwikkeld en zal uiteindelijk de daadwerkelijke opening van Juice Lee in het nieuwe Makerscafé plaatsvinden.

Meer informatie

Ben jij nog opzoek naar een baan en zie jij het wel zitten om bij het nieuwe Juice Lee aan de slag te gaan in de keuken of de bediening? Check dan hier de openstaande vacatures!