Saté Kid is drie jaar open en viert dat met feestweek vol leuke acties!

Saté Kid

Het is alweer drie jaar geleden dat het Tilburgse familiebedrijf Saté Kid haar deuren opende aan het Lieve Vrouweplein. Nadat de zaak eerder al furore maakte aan de Oude Markt, besloot de jonge ondernemer Samuel Fens het levenswerk van zijn vader en oom voort te zetten in een nieuw jasje. Deze week vieren ze dat ze inmiddels alweer drie jaar open zijn. “Fantastisch dat zoveel gasten van vroeger ons weer weten te vinden en we iedere week weer nieuwe gasten mogen ontvangen.”

Prachtige jaren

Met zijn 28 jaar is Samuel nog een jonge ondernemer. Met zijn vader als leermeester en ervaren oom die in de keuken de lekkerste Indonesische satés klaarmaakt, sprong Samuel in het diepe. “Dat is een goede keuze geweest. Ondanks bizarre tijden vanwege corona, staan we nog steeds overeind. Dat is wel iets om even bij stil te staan.”

Sterker nog: Saté Kid opende afgelopen jaar zelfs een tweede vestiging in de Reeshof. “In de Reeshof kun je enkel afhalen of thuis laten bezorgen. In ons eethuisje aan het Lieve Vrouweplein kun je ook gezellig komen eten. We zijn blij dat we iedereen weer mogen ontvangen en door het openen van het bezorgrestaurant in de Reeshof bijna de hele stad en omliggende dorpen kunnen voorzien van onze lekkere satés en andere Indonesische gerechten.”

Samuel is dagelijks nog steeds enorm blij met zijn vaste en trouwe klantenkring. “Dir wil ik écht bedanken. Zonder hen, zouden we niet bestaan. Ook hoop ik de komende jaren nog veel meer Tilburgers die ons misschien nog niet kennen te ontvangen.”

Feestweek

Deze week is het dus feestweek bij Saté Kid om het driejarig bestaan te vieren. Daarom geven ze zeven keer een hele toffe prijs weg. Iedere dag een dus. Wat je allemaal kunt verwachten?

  • Maandag: Saté Kid waterfles
  • Dinsdag: cadeaubon van €20,-
  • Woensdag: Saté Kid/Pesta t-shirts
  • Donderdag: cadeaubon van €50,-
  • Vrijdag: Saté Kid snackpakket
  • Zaterdag: twee vrijkaarten voor een feestje in Tilburg
  • Zondag: cadeaubon voor twee schotels van Saté Kid naar keuze

Wil jij kans maken op één van deze prijzen? Volg Saté Kid dan op Facebook en Instagram en doe dagelijks mee met de winacties.

Over Saté Kid

Saté Kid bezorgt de lekkerste satés en andere gerechten door heel Tilburg. Ook is het mogelijk om lekker te komen eten aan het Lieve Vrouweplein. Ze serveren tientallen verschillende soorten saté. Denk aan saté ayam & babi, maar ook andere varianten die je zeker eens moet proeven. Saté van jackfruit, tofu, garnaal, lam, biefstuk en veel meer bijvoorbeeld. Iedere maand hebben ze ook een maandsaté. In oktober is dat de saté Kambing Goelee. Dit is een lekkere lamssaté die je dus nog een paar dagen kunt bestellen.

Bij de verschillende satésoorten kun je diverse bijgerechten bestellen, zoals nasi, gado gado en veel meer. Ook serveren ze soepen zoals Soto en diverse snacks. Van Indische pasteitjes tot lempers, pangsit en veel meer.

Meer informatie

Wil jij een keer bestellen, afhalen of bij Saté Kid gaan eten? Check het menu op de website.

Overigens zijn ze nog op zoek naar bezorgers (auto, scooter en fiets) voor zowel de vestiging in de stad als in de Reeshof. Als je daar interesse in hebt kun je mailen naar satekid.fens@gmail.com.