Saté Kid opent nieuwe vestiging in de Reeshof: ‘We willen dit jaar heel de regio Tilburg bedienen!’

saté kid reeshof

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat Saté Kid haar comeback maakte in Tilburg. Na een roerige coronaperiode ziet eigenaar Samuel Fens de toekomst weer rooskleurig in. En dus bouwt hij zijn saté-imperium uit. Deze week – op donderdag 17 maart – gaat de nieuwe vestiging van Saté Kid open in de Reeshof. Je kunt er afhalen of de heerlijke gerechten thuis laten bezorgen. Lees snel verder.

De nieuwe vestiging van Saté Kid is van donderdag tot en met zondag geopend van 16:00 – 21:00 uur. Maar de ambitie is om zowel op het Lieve Vrouweplein in het centrum als in de Reeshof in de toekomst zeven dagen per week geopend te zijn. “Maar het is momenteel zo lastig om aan personeel te komen. Hopelijk kunnen we in de toekomst snel meerdere dagen per week open.”

Saté Kid Reeshof is gevestigd aan de Aresstraat. Dit ligt op het industrieterrein waar ook bedrijven als Hornbach en McDonald’s gevestigd zijn. Vanaf deze vestiging gaat Saté Kid bezorgen in de Reeshof, Dongen, Gilze, Rijen, Hulten, Tilburg west en Tilburg noord. In het knusse zaakje aan het Lieve Vrouweplein kun je nog steeds van dinsdag tot en met zondag terecht om te eten, af te halen of thuis te laten bezorgen. Vanuit het centrum bezorgt Saté Kid in het centrum, oud noord, oud zuid, zuid, de Blaak, Goirle en in Berkel-Enschot. “Ons doel voor dit jaar is om heel de regio Tilburg te bedienen met onze gerechten. Maar onze uiteindelijke ambitie is nog veel groter: heel Brabant voorzien van de lekkerste saté!”

‘Enorme vraag vanuit de Reeshof’

Het is niet voor niets dat Saté Kid juist in de Reeshof een nieuwe vestiging opent. “De vraag vanuit de Reeshof was veruit het grootst. We zijn al een hele tijd op zoek naar een geschikte locatie in de Reeshof en die hebben we in november gevonden. Na een verbouwing van drie maanden zijn we blij dat we hier nu de deuren openen.”

Het bezorg- en afhaalrestaurant in de Reeshof heeft exact dezelfde menukaart als het restaurantje in de stad. Dat betekent dat je de hele menukaart thuis kunt laten bezorgen of afhalen. Van 25 verschillende satés tot heerlijke Indische bijgerechten zoals Gado Gado en uiteraard lekkere snacks. “De eerste week doen we sowieso wat extra’s bij iedere bestelling die we ontvangen.”

‘We zijn fantastisch ontvangen door de Tilburgers’

Samuel is blij dat hij een aantal jaren geleden de keuze maakte om het concept wat zijn vader en oom ooit hadden opgezet van een doorstart te voorzien. “We zijn echt met open armen ontvangen door de Tilburgers. Onze vaste gasten van het restaurant wat vroeger aan de Oude Markt was gevestigd, weten ons weer te vinden. En we krijgen wekelijks nog steeds nieuwe mensen over de vloer die later weer terugkeren. Dat is iets om trots op te zijn.”

Ook de hardlopers op de menukaart zijn exact hetzelfde als vroeger. “De Saté Mama is verreweg het populairst. Maar ook de Tjabé Rawit – de heetste saté die we hebben – is enorm populair. Daar komen mensen van buiten Tilburg speciaal voor naar ons.” Een ondergewaardeerde satésoort volgens Samuel? “Dat is de Saté Babi Leher. Dat vind ik zelf een van de lekkerste satés die we hebben. Deze saté is erg doorregen en daardoor super mals!”

Meer informatie

Wil je bestellen bij Saté Kid? Of ben je benieuwd naar het menu en wil je afhalen? Bekijk dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg Saté Kid dan op Facebook en Instagram.

Overigens is Samuel nog op zoek naar personeel voor beide vestigingen. Voor de nieuwe vestiging in de Reeshof zoekt hij nog bezorgers die met de scooter of auto heerlijke gerechten in de regio gaan bezorgen. In het centrum zoekt hij zowel auto-, scooter- als fietsbezorgers en een grillmaster. Wil jij solliciteren? Stuur dan een mail naar info@sate-kid.nl.