SBS 6 is op zoek naar de gevaarlijkste wegen van Tilburg

gevaarlijkste wegen van Tilburg

Nog steeds gebeuren er in Nederland ongelukken die worden veroorzaakt door gevaarlijke wegen en verkeerssituaties. Deze variëren van onoverzichtelijke kruisingen tot onbemande spoorwegovergangen en zogenoemde dodenwegen. Het SBS-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland’ besteedt hier aandacht aan en geeft bezorgde burgers een stem.

Het tweede seizoen start van dinsdag 11 oktober en wordt gepresenteerd door André van der Toorn. Hij is onder andere bekend als de presentator van het televisieprogramma ‘Wegmisbruikers’.

De gevaarlijkste wegen van Tilburg

Gisterenmiddag werden wij gebeld door de redactie van het televisieprogramma. Zij kwamen een artikel op onze website tegen met daarin vijf tips om de vijfsprong veilig over te steken. Hoewel het kruispunt in het Dwaalgebied misschien wat onoverzichtelijk is, denken we niet dat dit de vijfsprong meteen één van de gevaarlijkste wegen van Tilburg maakt. Wij moesten direct aan de Cityring, Moerse Dreef en Huibevendreef denken, maar kunnen ons voorstellen dat er meer gevaarlijke wegen zijn.

We helpen de redactie van SBS graag een handje in de zoektocht naar de gevaarlijkste wegen van Tilburg. Ondanks dat Tilburg.com nooit aandacht besteed aan 112-nieuws, zijn we wel benieuwd naar de wegen die jullie het gevaarlijkst vinden. Welke Tilburgse straat moet volgens jullie behandeld worden in het programma de Gevaarlijkste Wegen van Nederland? Laat het zeker even weten, dat kan door hieronder een reactie achter te laten of via Facebook of Twitter.