Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt collega’s voor Boove & Benee

Nog heel even geduld… In september opent Boove & Benee bij Schouwburg Concertzaal Tilburg haar deuren; dé stadsfoyer om te werken en studeren en hét stadscafé voor koffie, lunch, borrel en lekker hapje eten. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het concept, de verbouwing is in volle gang en het openingsweekend van 13, 14 en 15 september belooft een feest voor de hele stad te worden.

Schouwburg Concertzaal Tilburg is voor de samenstelling van het team Boove & Benee op zoek naar nieuwe collega’s! Zo zoeken ze een enthousiaste en organisatorisch sterke Sous Chef. Ook is de zoektocht gestart naar een bevlogen Zelfstandig Werkende Kok. Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt ook een vriendelijke en oplettende receptiemedewerker die hét eerste aanspreekpunt is voor leveranciers en artiesten. En als je organisatorisch sterk bent, ben je misschien de hospitality coördinator die de organisatie zoekt. En guess what?! Ook de komende weken verschijnen er vacatures voor o.a. de bediening. In de gaten houden dus; die vacaturepagina van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Betrokken bij cultuur? Word dan vrijwilliger bij Schouwburg Concertzaal Tilburg! Voor Stadsfoyer Boove nodigt Schouwburg Concertzaal Tilburg stadgenoten die zich betrokken voelen bij de podiumkunsten en af en toe willen bijdragen, van harte uit om vrijwilliger te worden! Daar staat natuurlijk tegenover dat je gratis naar voorstellingen mag.

Meer informatie

Een overzicht van alle vacatures (vrijwillig en betaald) staat op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Daar lees je ook alles over hoe je kunt solliciteren!