Schrobbelèr breidt jubileumfeest uit met extra avond!

Schrobbelèr komt met een extra feestavond voor het vijftigjarig bestaan. Vrijdag 29 september 2023 is toegevoegd aan het jubileumprogramma in de Koepelhal. De zogenoemde Schrobbelèr Surprise Party zou eigenlijk alleen op zaterdag 30 september plaatsvinden, maar door de overweldigende vraag naar kaarten wordt er nu een extra avond georganiseerd. Deze kaarten gaan aanstaande vrijdag 3 februari om 11:11 uur in de verkoop. Lees snel verder.

De kaarten voor zaterdag 30 september gingen afgelopen zondag in de verkoop. Die avond was binnen enkele minuten uitverkocht. “We ontvingen tientallen mailtjes en telefoontjes nadat we de eerste avond zo snel uitverkocht hadden, mensen waren enorm teleurgesteld als ze achter het net hadden gevist,” vertelt Jan Eijsermans, commercieel directeur bij Schrobbelèr. Hij kon dan ook geen andere oplossing bedenken dan heel snel de mogelijkheden te gaan bekijken voor een extra avond. “We hebben gelijk de telefoon gepakt om te zien of alle betrokken partijen open staan om ook de vrijdag mee te werken aan een onvergetelijk feest,” aldus Eijsermans. Zij reageerden dus positief en zo gaat de 50ste verjaardag van de Tilburgse kruidenlikeur dubbel gevierd worden. Beide avonden beginnen om 19:30 uur.

Meer informatie

De kaarten kosten €37,50 inclusief een uniek Schrobbelèr jubileum-embleem. Het programma is zoals de naam al aangeeft nog een grote verrassing. De kaarten zijn aanstaande vrijdag 3 februari vanaf 11.11 uur te verkrijgen via de website.