Schrobbelèr haalt €37.500,- op voor getroffen ondernemers met actie ‘Steun je Stamkroeg’

borrels

Mooi nieuws voor getroffen ondernemers die meededen met de actie ‘Steun je Stamkroeg’ van Schrobbelèr. De actie heeft maar liefst €37.500 opgeleverd die voor 100% direct naar de deelnemende horecazaken gaat.

Omdat de horeca per 1 juni weer open mag, is de actie gestopt.

Eerste 20.000 borrels besteld

Met de actie ‘Steun je stamkroeg’ riep kruidenlikeur Schrobbelèr (stam)gasten op om online alvast een rondje te bestellen, om hun kroeg te steunen. Een waardebon (ter waarde van vijftien euro) is goed voor acht borrels Schrobbelèr. Het volledige aanschafbedrag komt ten goede van de horecazaak. In totaal zijn er 2500 waardebonnen verkocht, dat komt neer op 20.000 borrels.

Nu de horeca weer deels open mag, stopt de actie en kunnen gasten hun rondje gaan bestellen. “De actie werd boven verwachting enthousiast ontvangen door zowel horecaondernemers als hun gasten. Veel horecazaken hebben het dankzij de Coronacrisis erg zwaar. Wij hopen met deze actie een kleine bijdrage te leveren en wensen natuurlijk alle ondernemers veel succes met de heropening,” aldus Jan Eijsermans van initiatiefnemer Schrobbelèr.

Over Schrobbelèr

Schrobbelèr is een kruidenlikeur uit Brabant met een traditie van ‘samen proosten’. Het ontstond in de jaren ’70 in het huisbarretje van Jan Wassing. Op sympathieke wijze maakten de vrienden van Jan ooit kennis met zijn smaak, warmte en vriendschap. Inmiddels is de kruidenlikeur in heel Nederland een veel bestelde borrel in horeca.