Scoor je Valentijnscadeaus voor hem bij Dimenno.nl

Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekent dat geliefden zich weer overspoelen met lieve cadeautjes. Maar ben jij net zoals zoveel andere vrouwen dat je echt niet weet wat je je vriend of man moet geven deze dagen? Wij van Dimenno.nl delen graag een aantal cadeautips waarmee je hem zeker blij mee zult maken.

Sexy ondergoed

Wil je graag weer de liefde herleven in je relatie dan is het een leuk idee om een spannend setje uit te zoeken voor je man. Niet meer die saaie degelijke onderbroeken maar ga voor spannende boxershorts met kant waar hij in zal stralen. Bekijk vooral de Temptation lijn van HOM met spannende boxershorts en strings van een zeer hoge kwaliteit.

Rood

Rood is de kleur van de liefde en dat kun je tijdens Valentijnsdag nog extra benadrukken met het geven van ondergoed in deze opvallende kleur. Neem vooral een kijkje bij de merken Bjorn Borg, HOM, Diesel en Tommy Hilfiger met een groot assortiment aan heren ondergoed in de kleur rood.

Voordeelverpakking
Mannen zijn in het algemeen praktisch ingesteld en dit is bij ondergoed ook het geval. Is jou man of vriend ook iemand die graag een goede voorraad aan boxershorts heeft zodat hij nooit mis kan grijpen? Bekijk dan zeker het assortiment aan 2-, 3- en zelfs 6-paks waarmee je hem zeker zult verblijden met een een nieuwe voorraad aan ondergoed.

Sokken

Net zoals met ondergoed is een man altijd blij met een goed paar sokken waar hij weer een tijd mee vooruit kan. Gaat hij liever klassieke en degelijke sokken dan zijn de merken Falke, Burlington, Tommy Hilfiger een goede keus. Houdt hij meer van hippe en opvallende sokken dan moet je zeker voor merken gaan zoals Levi’s, Bjorn Borg en ons nieuwe aanwinstHappy Socks. foto2_valentijn-dimenno

Populaire merken

Ondergoedspecialist Dimenno zit al meer dan 15 jaar in het vak en weet dus ook wat de merken zijn die erg populair zijn bij de mannen. Wanneer je geliefde een bepaald merk ondergoed altijd draagt weet je dat je hem daar altijd mee blij zult maken – zeker op Valentijnsdag. Wist je bijvoorbeeld al dat Dimenno het grootste assortiment aan Bjorn Borg ondergoed heeft? Verder kun je er ook toppers vinden zoals Tommy HilfigerArmaniSloggiSchiesserCalvin Klein en nog veel meer.