Scoren na de wedstrijd bij Selexyz Gianotten

De Eredivisie zit midden in de winterstop, maar de hervatting van de competitie dient zich toch al weer aan. Op zondag 20 januari speelt Willem II in het eigen Koning Willem II stadion tegen ADO Den Haag. Op deze dag kun je daar Het boek Scoren na de wedstrijd van Jan van Grinsven (voorzitter van de Koningsclub) kopen met een aanzienlijke korting, van  € 14,95 voor slechts € 8,95.
 
Kun je niet wachten om dit bijzonder boek aan te schaffen bij Selexyz Gianotten, Emmapassage 17 in Tilburg is dit boek tegen deze stuntprijs op zaterdag 19 januari te koop.
 
'Scoren na de wedstrijd' gaat over Willem II en haar tegenstanders uit de Eredivisie en Jupiler League. Columns over vijf jaar voetbalgeschiedenis, waarin Eredivisievoetbal, bestuurscrisis, de rand van de financiële afgrond, de onafwendbare degradatie, een jaar Jupiler League én de promotie naar de Eredivisie in ludieke verhalen aan bod komen.
In dit boek zijn de beste 58 columns gebundeld, twee die nog niet eerder zijn verschenen en zeven Oranjeverhalen van het WK 2010.
 
Een bundel bijzondere, grappige en puntige verhalen over Willem II en Oranje.