Seafood boil-concept vestigt zich aan de Heuvel: WOWCRAB geopend om af te halen of thuis te laten bezorgen

wowcrab

Liefhebbers van seafood kunnen hun hart ophalen. WOWCRAB is namelijk geopend in Tilburg. Het concept – met ook een restaurant in Rotterdam – is gevestigd aan Heuvel 25 (waar Banzai is gevestigd) en is open om af te halen of thuis te laten bezorgen. Lees snel verder. 

Het concept van WOWCRAB is over komen waaien vanuit de Amerikaanse kust. Wat je kunt verwachten? Verschillende soorten schaaldieren, maiskolven, aardappelen en meer gekookt in heerlijke kruiden. Hierna wordt de maaltijd direct op tafel ‘gegooid’ zonder dat daar een bord tussen zit. Schaar erbij, slabber om, flink wat servetjes erbij en smullen maar. Wat voor soort vis er op deze wijze wordt klaargemaakt bij WOWCRAB? Krabben (uiteraard), kreeften, langoustines, mosselen, clams, garnalen en veel meer.

Je kiest dus zelf de schaal- en schelpdieren die je lekker vindt en bepaalt vervolgens in wat voor kruiden het wordt klaargemaakt. Denk aan knoflookboter, lemon pepper, cajun, sichuan of een combinatie daarvan. Ook kun je zelf kiezen of je jouw seafood boil pittig, mild pittig of niet pittig laat kruiden.

Toevoeging aan het concept van Banzai

WOWCRAB wil uitbreiden en vestigingen openen in heel Nederland. Ze zijn dan ook bezig met meerdere locaties in het land. Omdat er vanuit het restaurant in Rotterdam veel vraag was naar een vestiging in midden Brabant en het concept de kans kreeg om in het pand van Banzai te openen, is Tilburg de tweede stad waar je kunt genieten van WOWCRAB.

Voor degene die bang zijn dat je niet meer bij Banzai terecht kunt voor heerlijke sushi en andere Aziatische gerechten: geen stress. Het concept is een toevoeging aan het pand waar Banzai is gevestigd, maar vervangt Banzai niet. Je kunt nu dus zowel bij Banzai als WOWCRAB afhalen of thuis laten bezorgen.

Meer informatie

Ben jij benieuwd naar het menu en wil je bestellen of afhalen? Check dan snel de website. Benieuwd naar actuele updates van WOWCRAB? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.