Seizoen Tilburg Trappers per direct beëindigd in verband met grootschalige uitbraak corona

tilburg trappers

Wat zich de afgelopen dagen en uren al aandiende, is nu een feit: het Oberliga seizoen 2019-2020 is voortijdig beëindigd. Door de play-offs, die voor Trappers aanstaande vrijdag zou beginnen met een thuiswedstrijd tegen Selber Wólfe, gaat definitief een streep. 

In verband met de grootschalige uitbraak van het coronavirus heeft de Duitse IJshockeybond (DEB) besloten om alle play-off duels van de kalender te halen en het Oberliga seizoen per direct te beëindigen. Men volgt daarmee de officiële aanbevelingen op van bondskanselier Angela Merkel en de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn. Tilburg Trappers heeft uiteraard begrip en respect voor deze moeilijke beslissing.

Met een team zonder imports en een groeiende concurrentie leverde de ploeg van coach Bo Subr wederom een glansrijk regulier seizoen af. 44 wedstrijden, 37 maal winst en slechts 7 verliespartijen. Met 210 goals vóór en 117 tegen beschikte Tilburg zowel over de beste aanval als verdediging. Een absoluut puike prestatie!

Supporters bedankt

Tilburg Trappers bedankt iedereen voor de geweldige support dit seizoen. Voor het vijfde jaar op rij werden meer fans ontvangen, is de businessclub gegroeid en heeft de club vele overwinningen gevierd. Blijf de kanalen van Tilburg Trappers in de gaten houden voor meer informatie.