Sessence behaalt Veeam GOLD ProPartner certificering

Veeam advies naar een hoger niveau
Met ingang van 1 februari 2012 is Sessence officieel GOLD ProPartner van Veeam. Het toetreden tot het GOLD ProPartner programma geeft klanten van Sessence de zekerheid dat er advies gegeven wordt door Veeam gecertificeerde medewerkers. “De nog altijd toenemende vraag van server virtualisatie en de beschikbaarheid daarvan, vereist van onze organisatie dat wij op zowel het servervirtualisatie vraagstuk, als de backup daarvan, het juiste antwoord hebben”, aldus Jeroen Stabel, commercieel manager van Sessence. “De Veeam producten bieden snelle, efficiënte, betrouwbare en betaalbare databescherming van multi-hypervisor-omgevingen die VMware vSphere en Windows Server Hyper-V omvatten.”

Belofte van Sessence
Sessence onderscheidt zich door haar software kennis en de toepassing ervan. De gecertificeerde medewerkers van Sessence zijn gesprekspartner voor bedrijven in het mkb. Door het stellen van de juiste vragen, zorgen zij dat hun klanten de slimste keuze maken uit het aanbod van software oplossingen, producten en diensten.

Sessence is MKB Best Choice 2011
In januari 2012 heeft Sessence de MKB Best Choice 2011 in ontvangst mogen nemen van de redactie van WINMAGPro. Dit IT magazine reikt aan het eind van elk kalenderjaar deze awards uit aan producten en diensten die voldoen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers. Producten en diensten die onderscheiden zijn met dit logo, mogen gezien worden als  veilige en/of verstandige ict-investeringen voor het MKB.

Meer informatie vindt u op www.sessence.nl/mkbbestchoice

Over Veeam
Veeam Software, een Elite VMware Technology Alliance-partner, ontwikkelt innovatieve producten voor het beheer van virtuele infrastructuren en gegevensbeveiliging. Met Veeam kunnen klanten kosten verlagen, risico's verminderen en de belofte van virtualisatie volledig waarmaken.

Dankzij zijn wereldwijde dekking en snelgroeiend netwerk kan Veeam IT-professionals innovatieve en praktische oplossingen blijven bieden om hun virtuele infrastructuur beter te beheren. De focus van het bedrijf ligt nu op het beheer van VMware-omgevingen, maar het bedrijf heeft recent de ondersteuning van Microsoft Hyper-V aangekondigd.