Sessence wint voor de 2e keer op rij MKB Best Choice Award

MKB Best Choice award voor 2e keer op rij voor Sessence
De dienstverlening van Sessence is in 2012 wederom uitgeroepen tot MKB Best Choice. De redactie van het IT magazine WINMAG Pro, die in 2011 eveneens Sessence tot MKB Best Choice uitgeroepen heeft, vind dat Sessence de dienstverlening van Sessence het beste past bij ondernemers in het MKB segment. De innovatieve en persoonlijke manier van werken is daarbij doorslaggevend geweest.

Innovatief
Sessence onderscheidt zich door haar software kennis en de toepassing ervan. In 2012 heeft men het ESD platform geïntroduceerd. Dit platform biedt MKB’ers de mogelijkheid om software aan te kopen, en binnen een uur in gebruik te nemen. “Via het nieuwe Electronic Software Distribution (ESD)-platform bepaalde software binnen 1 uur digitaal leveren. Dit betekent dat je als klant van Sessence je nooit om software verlegen zit en niet te maken hebt met zaken als overbodig verpakkingsmateriaal of ver zendkosten. Diverse oplossingen van Microsoft, McAfee, Norton en Nuance zijn al via dit platform verkrijgbaar. De aangekochte software wordt gedownload vanuit een persoonlijke account op de website. Zo blijft de software 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om te downloaden.”, aldus de redactie van WINMAG Pro

Trots
Sessence is bijzonder trots op de toekenning van de MKB Best Choice award 2012 door WINMAG Pro. De kwaliteit van de dienstverlening die Sessence biedt, is voor elke MKB gebruiker met een software vraagstuk te gebruiken. Ervaar de unieke kwaliteit van Sessence door contact op te nemen met een van de gecertificeerde accountmanagers via 088-5017000.

Meer informatie vindt u op www.sessence.nl/mkbbestchoice