Sfeerverlichting, activiteiten & meer: check hier wat er te doen is tijdens Winter in Tilburg!

Winter in Tilburg

Volgens traditie transformeert de binnenstad van Tilburg in december en januari in een extra sfeervolle plek, met dit jaar weer een bomvolle programmering! De compleet vernieuwde sfeerverlichting hangt al in de winkelstraten en bij de horecapleinen, de temperaturen dalen al iets en de winterse sfeer is steeds meer merkbaar. En dat is nog maar het begin! Center of Tilburg heeft heel wat voor je in petto deze winter! Lees snel verder.

Winters genieten in de binnenstad

Vanaf 2 december start Winter in Tilburg officieel! De schaatsbaan, het Tilburgs Winterparadijs, is vanaf dan op de Heuvel te vinden en daarmee wordt het startsein gegeven voor een periode vol grote events, straattheater in de winkelstraten, extra koopmomenten en leuke activiteiten bij horeca en winkels. Zo keert Winter Zingt in de Stadhuisstraat terug, wordt de Sint-Jozefkerk weer in de paarse spotlight gezet, inclusief veel activiteiten in en rondom de kerk én Tilburg Wenst, is de levende kerststal weer te bewonderen op het Pieter Vreedeplein en dingen alle winkels weer mee naar een prijs in de Etalagewedstrijd, waar bezoekers van de binnenstad op kunnen stemmen. Maar dit jaar zijn er ook veel nieuwe activiteiten, zoals Winters dwalen bij maanlicht in het Dwaalgebied met extra koopavonden, Pista en de Santarun op het Piusplein, nieuwe events in de Stadhuisstraat en de Sterrentocht. Voor iedere leeftijd en op ieder moment is er deze winter in Tilburg iets te doen! Check de website voor het complete programma.

Winkelen en winterterrassen

En vergeet het gevarieerde aanbod van winkels niet voor je zoektocht naar cadeaus voor de feestdagen. De vertrouwde zaken staan voor je klaar, maar ook het vernieuwde gebied rondom het stadhuis en de Emmapassage zijn de moeite waard om deze winter een kijkje te nemen. Met heel veel nieuwe zaken vind jij in Tilburg zeker weten jouw cadeautjes en feestoutfits! De horeca in Tilburg zorgt ervoor dat je tijdens je zoektocht tussendoor kunt genieten van iets lekkers. De winterterrassen zijn voor je ingericht en vind je dat toch iets te koud, zoek dan lekker de warmte binnen op!

Over Winter in Tilburg

Winter in Tilburg is een jaarlijks terugkerend event in de binnenstad dat mogelijk wordt gemaakt door Center of Tilburg, een samenwerking van Binnenstad Management Tilburg, Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, BIZ Vastgoedeigenaren Kernwinkelgebied en Marketing Tilburg. Met eigen activiteiten en samenwerkingen met externe organisatoren wordt een vol winterprogramma georganiseerd in de binnenstad.