Sfeervolle activiteiten die je kunt doen tijdens deze koude periodes. Van icedippen tot aan de Winter Efteling!

De koude dagen komen er weer aan! Dit betekent voor de meeste mensen lekker hangen op de bank met een deken en een filmpje. Om jezelf niet op te sluiten tijdens deze koude periodes hebben wij een aantal leuke, sfeervolle tips voor je die je kunt gaan doen met de kou!

  1. Chocoladefonduen bij CHCO

Bij Chocolate Company kun je genieten van een heerlijke ‘high choc’! Thuis ben je vast weleens gaan chocoladefonduen, toch? Bij Chocolate Company kan dit nog leuker! Je hebt hier namelijk meer dan tien verschillende soort chocolade waarin je kunt dippen. Denk aan: brownie fondue, hazelnoot karamel fondue en vanille crunchy cookie fondue. Erg gezellig en heerlijk om te doen tijdens het koude weer! Lees gauw verder wat dit café nog meer te bieden heeft via deze link!

 

  1. High-tea bij Lunchroom de Katterug

Een high-tea is de perfecte activiteit in deze tijd! Je warmt lekker op met onbeperkt thee en koffie én je geniet van de heerlijke hapjes die ze daarnaast serveren. Het leuke aan een high-tea is dat je alles in rondes krijgt. Zo kun je extra lang genieten! Neem zeker eens een bezoekje aan Lunchroom de Katterug voor een heerlijke high-tea!

 

  1. Tilburgs Winterparadijs 

De mooiste verlichte ijsbaan van Nederland komt ook dit jaar weer terug op de Heuvel! De ijsbaan heeft een binnen-én buitenbaan. Dit jaar zijn er weer verschillende activiteiten te doen. Zo zijn er diverse optredens van artiesten, leuke kinderattracties, heerlijke churros, oliebollen en kun je er schaatsen met o.a. Olaf, Mickey en Minnie! Van 29 november 2023 tot 7 januari 2024 kun je hier gezellig gaan schaatsen!

 

  1. Icedippen bij café Slagroom

Een activiteit die niet vaak ergens anders wordt aangeboden: icedippen. Je dipt een stuk fruit in ijs, ook wel stikstof genoemd. Hierdoor bevriest het fruit, waardoor je hem ook nog in chocolade, nootjes of slagroom kunt dippen voor de finishing touch. Zo heb je dus eigenlijk een lekker bevroren stuk fruit met een ongezond dipje eraan toegevoegd. Heb jij hier nog nooit van gehoord? Ga dan zeker eens icedippen bij café Slagroom!

 

  1. Light Safari bij de Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen organiseert aankomende winter een evenement vol licht en kleur: Light Safari. Tijdens de aparte avondopeningen loop je als bezoeker een speciale wandelroute langs kleurrijk verlichte dieren, bloemen en planten. Light Safari is te bezoeken vanaf donderdag 7 december tot en met zondag 25 februari. Tijdens de hele periode is het park gehuld in winterse sferen met gezellige verlichting en warme kampvuren. Ook is er een echt winterplein met een schaatsbaan en diverse foodtrucks.

 

  1. Een high-what bij Karakter

Bij Karakter heb je van allerlei soorten high-whats! Hou jij van een drankje? Ga dan voor de high Wine, Beer of Gin & Tonic. Uiteraard krijg je hier ook een heerlijke borrelplank bij met diverse kazen, fuet, serranoham, gerookte zalm, Vietnamese loempia, chicken tenders, brood met smeersels, frietje met Parmezaanse kaas, bacon en veel meer!

 

  1. De Winter Efteling

De Efteling heeft het park omgetoverd tot een winterparadijs! Het is een winter vol warmte en gezelligheid. Je kunt er bijvoorbeeld schaatsen, jezelf opwarmen bij een van de sfeervolle Vreugdevuren, heerlijke winterse lekkernijen proeven en je kunt je favoriete achtbaan beleven in het donker! De Winter Efteling is geopend van 13 november 2023 tot en met 4 februari 2024!

 

  1. Naar de bioscoop bij Pathé Tilburg

Kun je na het lezen van dit artikel alsnog aan niets anders denken dan lekker onder een warme deken een filmpje bekijken? Ga dan gewoon eens lekker naar de bioscoop en bekijk de nieuwste, gaafste films! Het belangrijkste moet je dan natuurlijk niet vergeten: een hele grote bak popcorn!