Sfeervolle finaledag van het Lathouwers Opel Veteranentoernooi bij Tennisclub Tilburg

Op zondag 11 augustus werden de finales van het Lathouwers Opel Veteranentoernooi 2013 gespeeld bij Tennisclub Tilburg. De organisatie kijkt terug op 9 gezellige en sportieve dagen met een zeer sfeervolle finaledag als afsluiting. Tijdens dit toernooi zijn er door maar liefst 360 deelnemers tijdens 370 wedstrijden meer dan 800 sets en meer dan 7000 games gespeeld. Het was het tweede jaar dat hoofdsponsor Lathouwers Opel haar naam aan het toernooi verbond. Sinds een aantal jaar heeft Lathouwers naast Den Bosch en Uden ook een vestiging in Tilburg.

Lathouwers: “Zelf heb ik jarenlang competitie gespeeld bij Tennisclub Tilburg. Het is een stijlvolle, klassieke gravelclub met een mooie historie. Het toernooi is een soort reünie waar tennis van een goed niveau wordt gespeeld. We vinden het mooi een bijdrage te leveren aan het beleven van sport en spel.”
Sinds een aantal jaar heeft Lathouwers naast de vestigingen in Den Bosch en Uden ook een vestiging in Tilburg. Behalve de Lathouwers zijn ook Wilkin Sports & Design, TCT Paviljoen uitbater Joost de Rooij en  Rabobank Tilburg en Omstreken belangrijke sponsoren van het toernooi en zijn er ruim 40 lokale en regionale bedrijven bij het evenement betrokken.

Tennisclub Tilburg bestaat inmiddels ruim 65 jaar. In 2012 is dit jubileum door het jaar heen groots gevierd. Met bijna 1000 leden is het een grote, bruisende club, die naast het Koning Willem II stadion haar prachtige groene park heeft. Door het jaar heen worden er door de club zowel interne als open activiteiten georganiseerd. Meer informatie is te vinden op www.tennisclubtilburg.nl.