Showroom, openingsacties & meer: Keukenloods.nl heeft een nieuw filiaal geopend in Tilburg

Keukenloods

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken of keukenonderdelen? Dan heeft Tilburg er een nieuwe zaak bij die het bezoeken meer dan waard is. Keukenloods.nl heeft namelijk op vrijdag 10 september haar veertiende filiaal geopend. Aan de Hestiastraat 10 (aan de rand van de Reeshof) is een prachtige winkel ingericht met een ruimte showroom waar klanten op hun gemak kunnen rondkijken. Uiteraard kun je er ook terecht voor vakkundig keukenadvies. 

Zoals gezegd is de nieuwste vestiging in Tilburg de veertiende voor Keukenloods.nl. In Noord-Brabant was de specialist voor inbouwapparatuur en complete keukens al vertegenwoordigd in Drunen en Roosendaal. De succesformule zorgt ervoor dat het bedrijf in twintig jaar tijd zowel online als offline is uitgegroeid tot een grote speler in de keukenbranche.

No-nonsense en informeel

Klanten waarderen de winkelketen door het brede aanbod, de grote keuze, aantrekkelijke prijzen en het eerlijke advies. De no-nonsense aanpak van Keukenloods.nl is op alle vlakken merkbaar. Vanzelfsprekend kunnen gasten rustig rondkijken en op hun eigen tempo beslissen. De sfeer in de winkel is informeel en keukenadviseurs lopen dus niet strak in pak rond.

In de filosofie van Keukenloods.nl moet het kopen van een keuken vooral leuk zijn, vertelt bedrijfsleider Jurgen van der Steen: “Het gaat om een grote aankoop en we willen dat klanten hier met een goed en vertrouwd gevoel de deur uit lopen. Bij het kopen van een keuken komt veel kijken. Wij loodsen onze klanten door dit proces heen.” Jurgen heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. De laatste tijd was hij bedrijfsleider van Keukenloods.nl, nu leidt hij vol enthousiasme het nieuwe Tilburgse filiaal.

Twintig procent korting

Keukenloods.nl heeft een groot assortiment waarvan een groot gedeelte te zien is in de showroom in Tilburg. Voor elk budget is er een geschikte keuken te vinden: van €5000,- tot €20.000,-. Omdat Keukenloods twintig jaar bestaat, vieren ze dit met een aantrekkelijke actie. Tot 26 september krijg je namelijk 20% korting als je jouw droomkeuken bestelt in de nieuwe winkel.

Meer informatie

Voor meer informatie over het nieuwe filiaal in Tilburg en de openingstijden kun je het beste deze website raadplegen. Tip: maak van tevoren een keukenafspraak zodat ze voldoende tijd voor je in kunnen plannen.