Sieradenwinkel Pandora opent winkel in de Frederikstraat

sieradenwinkel pandora

We hebben het even zonder moeten doen, maar deze zomer komt sieradenwinkel Pandora weer terug naar Tilburg. De sieradenwinkel sloot in augustus 2017 haar winkel aan het Stadhuisplein. Zojuist maakt het Pieter Vreedeplein bekend dat Pandora dus terugkomt, en wel in de Frederikstraat naast Scotch & Soda en de nieuwe Levi’s winkel.

Op de website van het winkelcentrum in de Tilburgse binnenstad valt te lezen dat er de komende weken hard gewerkt wordt aan de winkelruimtes van Levi’s en Pandora. Levi’s hoopt medio/eind juni open te gaan en Pandora deze zomer.

Over de sieradenwinkel

Pandora ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt hand-finished en tijdloze sieraden gemaakt van hoge kwaliteit materialen voor betaalbare prijzen. Het assortiment bestaat uit o.a. charms, ringen, armbanden, colliers en oorsieraden. Pandora sieraden worden verkocht in meer dan 100 landen, verspreid over zes continenten en wordt op ongeveer 7.800 punten verkocht, inclusief 2.400 Concept Stores. Pandora heeft hiermee 31 winkels en in totaal 104 verkooppunten in Nederland.