Sinds kort geopend: dierenkliniek in dierenspeciaalzaak Pets Place

dieren

Sinds kort is er in dierenspeciaalzaak Pets Place XL op de Umberstraat (paletplein) in Tilburg een dierenkliniek gevestigd. In de winkel kun je alles vinden voor je huisdieren en krijg je deskundig advies. En mochten er specifieke gezondheidsvragen komen, dan kan er altijd op de expertise van de dierenkliniek gerekend worden. Daarnaast is er op deze manier extra controle op de gezondheid van de dieren in de winkel. De dierenkliniek heeft de naam Vets Place mee gekregen.

Vets Place

Vets Place is een moderne eerstelijns dierenkliniek. Je kunt er terecht voor adviezen, afspraken, dierenartsvoer, medicijnverkoop, vaccinaties, bloedonderzoek en operaties. Het team van de dierenkliniek bestaat uit dierenartsen Marianne en Lisa en dierenartsassistenten Kim en Elsbeth.
Tijdens de openingstijden van de winkel is er altijd een dierenarts assistente aanwezig voor advies en verkoop. Je kunt telefonisch of aan de balie dan ook altijd terecht met al je vragen. Voor een consult bij de dierenarts kun je een afspraak maken bij de assistentes.

Het team

Het team van Pets Place bestaat uit mensen met passie voor dieren. Wanneer je zelf opgaat in alles wat met dieren te maken heeft, breng je dat ook over op de klant. Dat is ontzettend belangrijk. Pets Place XL Tilburg heeft tien medewerkers die perfect passen bij het plaatje. Ze hebben dieren, houden van dieren, werken met dieren en brengen hun vrije tijd ermee door. Van vrijwilligerswerk in een dierentuin tot inzet voor de konijnenopvang. Alle medewerkers hebben hun eigen expertise. Sinds de vestiging van dierenkliniek Vets Place in de winkel is het team uitgebreid met dierenartsen Marianne en Lisa en assistenten Kim en Elsbeth. Kortom, een zeer gepassioneerd team dat regelmatig een bijscholing krijgt zodat ze je altijd van het juiste advies kunnen voorzien.

Gratis Lief Dier magazine

Pets Place XL en Vets Place Tilburg trakteert haar klanten vier keer per jaar op een gratis magazine: Lief Dier. In dit trendy dierenblad lees je allerlei leuke, informatieve verhalen, rubrieken, interviews en reportages. Het gratis Lief Dier ligt voor je klaar bij Pets Place XL en dierenkliniek Vets Place Tilburg.