Single Friday Pieter Vreedeplein grootste ontmoetingsevenement tijdens de Tilburgse kermis!

Op 25 juli vindt de derde editie van Single Friday plaats. Deze 2e vrijdag van de Tilburgse kermis staat in het teken van ontmoeting. Er vinden diverse activiteiten voor singles plaats waarvan de grootste speeddate op het Pieter Vreedeplein wordt georganiseerd. Tevens fungeert het Pieter Vreedeplein als meetingpoint waar de Single Friday polsbandjes opgehaald kunnen worden.

Ontmoeting
Datingsites, single parties, social media zoals Tinder, allemaal zijn ze succesvol omdat ze ontmoeting tussen mensen creëren op een laagdrempelige manier. De Single Friday combineert de beste aspecten uit al deze middelen en is om die reden het meest succesvolle singles evenement van Nederland aan het worden. Het ontmoeten van elkaar staat op deze dag centraal met de gezellige Tilburgse kermis als achtergrond.

Pieter Vreedeplein
Het centrum van de Tilburgse kermis ligt het Pieter Vreedeplein. Het plein is direct gelegen aan de kermis en is de uitvalsbasis voor grote evenementen en een tweetal grote terrassen. op Single Friday is het Pieter Vreedeplein het meetingpoint waar singles hun “Single Friday polsbandje” op kunnen halen. Met dit bandje om laten zij zien dat ze single zijn en wordt er makkelijk contact gelegd met andere singles. Het meetingpoint is te herkennen aan de witte parasols en ballonnen nabij het podium en is om 17:30 geopend. Net als vorig jaar is de dresscode wit.

Speeddate
Op het Pieter Vreedeplein wordt de grootste speeddate van Single Friday georganiseerd. De speeddate gaat plaatsvinden tussen 18:00 en 21:00. Singles kunnen zich hiervoor gratis inschrijven door naam en geboortedatum te mailen naar info@singlefriday.nl. De speeddate wordt begeleid door een dj en presentator die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. De kandidaten die aan de speeddate meedoen maken automatisch kans op leuke prijzen aangeboden door: Singlereizen.nl en Pathé bioscoop Tilburg.

Favoriete singeltje
Heb je na de speeddate nog geen favoriete single? Dan kun je bij “De Jongens Van Je Weet Wel” in ieder geval je favoriete singeltje aanvragen. Zij verzorgen de feestelijke voortzetting van de avond met muziek dat het publiek graag wil horen. Zo is er tot 01:00 een feestelijk muzikaal programma op het Pieter Vreedeplein. Na 01:00 gaat Single Friday door in Club Epic 100 meter van het festivalterrein gelegen, waar de officiële afterparty plaatsvindt met dj Jeevee.

Wil je meer informatie over het programma van Single Friday of deelname aan de speeddate, neem dan een kijkje op www.singlefriday.nl of www.facebook.com/singlefriday.