Nieuws

kerstbomen tilburg
Let op! Dit artikel is al 251 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sint out, kerst in: 16 plekken om je kerstboom te kopen

De feestdagen komen nu wel heel dichtbij. Kerstinkopen worden gedaan, voorbereidingen op het kerstdiner worden getroffen en tafeltjes bij Tilburgse restaurants worden gereserveerd. Ben jij op zoek naar een kerstboom om je huisje in kerstsferen te brengen? Wij zetten wat fijne adresjes voor je op een rijtje.

Uitgelichte adressen

Voskens Boomkwekerij

Voskens Boomkwekerij is het oudste verkooppunt van kerstbomen in de Reeshof en is een specialist in grote kerstbomen uit eigen kwekerij. Ze verkopen diverse soorten en maten van de beste kwaliteit. Je vindt Voskens Boomkwekerij achter Winkelcentrum Heyhoef.

  • Reeshofdijk 80a
  • 013-5701912

Albert Heijn XL

Wist je dat je bij Albert Heijn XL een kerstboom kunt kopen? Bij dezen! Ook handig om te combineren met je bezoekje aan de supermarkt. De Allerhande ligt namelijk al in de winkel en dus kun je alvast inspiratie opdoen voor je kerstdiner.

  • Jan Heijnsstraat 10
  • 013-5435121

GroenRijk Tilburg

Met een gigantisch kerstassortiment is GroenRijk Tilburg dé plek om je kerstboom aan te schaffen. Ze hebben zowel echte bomen als kunstbomen in het assortiment en als je nog geen versiering voor in de boom hebt, ben je hier ook aan het juiste adres.

  • Stokhasseltlaan 39
  • 013-4550860

Meer adressen

Maar er zijn natuurlijk veel meer plekken waar jij een kerstboom kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

Ook op Marktplaats zijn een hoop (kunst)kerstbomen te koop.

Missen wij plekken?

Zet het dan in de reactie om je mede-Tilburgers te tippen.

Winter in Tilburg

Van 6 december tot en met 5 januari staat de Tilburgse binnenstad in het teken van Winter in Tilburg. Gedurende deze maand staat er een ijsbaan op de Heuvel, een levende kerststal op het Pieter Vreedeplein, is de stad prachtig versierd, staan er overal kraampjes en zijn er veel extra koopmomenten. Ook barst de binnenstad van de winterse evenementen. Check de agenda voor alle evenementen, of lees deze artikelen voor meer informatie:

Reageer op dit bericht