Sinterklaas in Tilburg

Hij is er! Zaterdag 15 november kwam Sinterklaas aan in Nederland. De dag erna kwam hij samen met zijn pieten aan in de Piushaven. Na aankomst in Tilburg heeft de Sint het maar druk. Tot pakjesavond bezoekt hij namelijk meerdere locaties in de stad. Wil jij de Goedheiligman en pieten in levende lijve bewonderen? Schrijf dan de volgende data in je agenda.

Sinterklaas in Tilburg

De precieze tijden en locaties van de activiteiten worden later bekend gemaakt. Houd daarvoor de website en dit artikel goed in de gaten.

Meer Sinterklaas:

  • De goedheiligman mag dan wel oud zijn, maar hij is nog wel goed bij de tijd! Volg @SintTilburg op Twitter en houd alle activiteiten van Sinterklaas in Tilburg nauwlettend in de gaten.
  • Wil jij dat alle kinderen in Tilburg een Sinterklaasfeest kunnen vieren? Steun dan zeker dit initiatief van Geef Samen.
  • Wil jij voorgelezen worden door dé Sinterklaasjournaal lezeres Dieuwertje Blok? Ga dan 16 november naar om 15:30 uur naar Bibliotheek Tilburg voor het Sinterklaas voorleestournee. Let op: de middag is speciaal voor vaders en kinderen.
  • Voor de iets grotere kinderen viert popcentrum 013 een dag na pakjesavond het Sinterklaas feest met de Superstyle Freestyle Special. Om dit oer Hollandse feest eer aan te doen, treden er tijdens deze editie van Supersized alleen artiesten op van Nederlandse bodem.

Intocht Sinterklaas

Was jij bij de Tilburgse intocht op zondag 16 november in de Piushaven? Bekijk dan de foto’s van de intocht van Sinterklaas.