Sinterklaas, karaoke & veel meer: dit zijn de leukste uittips van Tilburg dit weekend!

Tante Joke Karaoke Show

Zoals je van ons gewend bent, zijn we er deze week ook weer bij met de allerleukste uittips in regio Tilburg dit weekend. Benieuwd wat er allemaal te doen is in onze stad? Lees vooral verder!

Concert van Ann King in Cultureel Centrum de Schalm

Op vrijdag 2 december treedt de Haagse zangeres Ann King op in Cultureel Centrum de Schalm. De zangeres en songwriter is vanaf haar geboorte al onafscheidelijk van muziek en tijdens haar jeugd heeft ze al op veel podia gestaan met verschillende musicals. Ann King verscheen voor het eerst in de muziekwereld in 2015 als Anemary. Sindsdien heeft ze al veel mogen zien van de wereld, zo trad ze op in Londen en op verschillende, toffe festivals.

Tilburg Trappers – Krefelder EV 1981

Vrijdagavond neemt Tilburg Trappers het op tegen de hekkensluiter van de Oberliga: Krefelder EV 1981. De puck valt om 20:00 uur in het IJssportcentrum Tilburg. Zowel op het ijs als op de tribunes zit de sfeer er altijd goed in. Zo is er een Biergarten waar je een hapje en een drankje kunt nemen. En natuurlijk gaat Tilburg Trappers er alles aan doen om er een spectaculaire wedstrijd van te maken. Er zijn nog kaarten te koop! Ben jij van de partij?

Tante Joke Karaoke Show

De Tante Joke Karaoke Show is weer terug! Op vrijdag 2 december kun jij de ster van de show worden tijdens de Tante Joke Karaoke Show. Zing jij altijd de meest foute hits onder de douche? Dan is de knotsgekke avond iets voor jou. Want tijdens de Tante Joke Karaoke Show zing je onder begeleiding van de Tante Joke Karaoke Band de grootste hits, bekende medleys en de intiemste solo’s mee.

Pepernotenfeest in Bibliotheek Wagnerplein

De Sint is bijna jarig! Daarom viert Bibliotheek Wagnerplein op 3 december alvast de verjaardag van Sinterklaas tijdens het Pepernotenfeest! Tijdens het feest is er een theatervoorstelling vol met verrassingen! En natuurlijk worden er veel lekkere pepernoten gegeten tijdens het feest. Maar kennen jullie het Pepernotenlied al? Daarnaast zal tekenares Gertie Jacquet zorgen voor een feestelijk Sinterklaas ABC’tje.

Deadstock Sneaker Market

Op 3 december strijkt het grootste sneaker culture evenement buiten de Randstad neer in de Spoorzone. Het evenement draait om de gaafste sneakers. Of dit nu exclusieve schoenen zijn, pareltjes uit de oude doos of samples: bij Deadstock is het allemaal van de partij. Maar natuurlijk gaat Deadstock over veel meer dan alleen sneakers. Zo kun je er lekker eten, hippe accessoires scoren en je skills showen bij een van de sportactiviteiten.

Het WK-voetbal: Nederland – Amerika

Oranje is door in de groepsfase! Nu mag het legioen zich opmaken voor de wedstrijd tegen Amerika in de 1/8 finales. De Tilburgse horeca heeft uitgepakt! Zo staan er bij veel horecazaken schermen buiten op het terras en vind je er gevelbarretjes. Daarnaast zijn er extra overkappingen geplaatst tegen de kou. Ook zijn de geluidsnormen riumer rondom wedstrijd van Nederland.

Sinterklaas Special bij Factorium Cultuurmakers

Op zondag 4 december kun je Sinterklaas vieren met het hele gezien bij Factorium. Door het hele gebouw van Factorium vinden culturele activiteiten plaats voor jong en oud. Van pietendans tot een muzikale speurtocht en van het maken van je eigen coole remix van een sinterklaaslied tot het kijken van een sinterklaasfilm in de theaterzaal. Jij kiest zelf wat je wilt gaan doen!

The Stage bij De Nieuwe Vorst

The Stage is hét Tilburgse podium waar lokale, literaire en muzikale artiesten met verschillende achtergronden het publiek ontmoeten. Zo biedt The Stage ruimte aan de woordkunst. Denk aan klassieke gedichten, moderne slampoetry, spoken word en nog veel meer! Er staat een mooie line-up op het programma en de avond is onder leiding van Onias Landveld.

Meer leuke uittips

Onze uit-agenda staat weer bomvol! Ben je benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda voor feestjes, concerten en veel meer. Alvast een fijn weekend!