Sinterklaasintocht, Tilburg Trappers & meer: 7x uittips in Tilburg dit weekend

Meedoenregeling is van start gegaan

Ben jij plannen aan het maken voor het weekend? Dan ben je hier aan het juiste adres. We zetten de leukste uittips in het weekend van 12 tot en met 14 november 2021 namelijk voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Tilburg Trappers – Krefelder EV 1981

Wie de wedstrijden van Tilburg Trappers weleens bezoekt, weet dat de vrijdagavondwedstrijden altijd garant staan voor spektakel. Biertje erbij, sensatie op het veld en een perfecte start van het weekend. De wedstrijd begint om 20:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

#2: De Microclub in De Heuvel Gallery

Na een afwezigheid van bijna twee jaar, is het vrijdag eindelijk zover: De Microclub keert terug. Dit keer is De Heuvel Gallery het decor van deze clubavond vol funky en opzwepende house om helemaal in op te gaan. Er zijn nog kaarten.

#3: The Big Lebowski bij Cinecitta

Zin in een lekkere filmavond op vrijdagavond? Cinecitta vertoont de filmklassieker The Big Lebowski. De avond staat volledig in het teken van deze film. Zo ontvang je op vertoon van je kaartje een hapje en favoriete drankje van ‘The Dude’: het hoofdpersoon van de film. Tevens kun je op de foto in een The Big Lebowski setting.

#4: Foto-expositie in Tilburg-Noord

Ben jij een liefhebber van fotografie en bijbehorende fotografie? Dan ben je dit weekend in MFA De Symfonie in Tilburg-Noord te vinden. Verschillende fotografen presenteren hier hun werk dat ze de afgelopen maanden hebben gemaakt. De expositie is gratis te bezoeken en duurt van vrijdag tot en met zondag.

#5: Klassieke muziek in de Reeshof

Zaterdagavond wordt er in Wijkcentrum De Grote Beemd in de Reeshof een klassiek concert georganiseerd. Joost van Rijckevorsel, dirigent Frank Adams en productieleider Jules van der Loo zorgen voor een divers programma.

#6: Sinterklaasintocht in Tilburg

Zondag komt Sinterklaas rond 11:30 uur aan in de Tilburgse Piushaven. Hierna volgt een route door de stad waarna de Sint en zijn Pieten worden ontvangen op het Willemsplein. Mocht je dan nog niet genoeg hebben gehad, wordt er ook nog een Sinterklaas disco in het Spoorpark georganiseerd.

#7: 11-jarig jubileumfeest Duo Knotsgek bij De Heuvel Gallery

Zondag is het ouderwets hossen, polonaise lopen en meezingen bij De Heuvel Gallery. Duo Knotsgek viert namelijk het 11-jarig jubileum. Onder andere Johnny Purple komt optreden. De toegang is gratis. Dus als je zin hebt in een carnavalsfeestje, weet je waar je moet zijn.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slechts een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.