SKY ijsgala 2015 – Circus

Kennen we het hedendaags circus niet als een rondtrekkend gezelschap van jongleurs, acrobaten, clowns en dierentemmers. Ze komen, stallen de woonwagens zetten de circustent op en vullen dan middag en avond met veelal adembenemende, vrolijke en gevaarlijke acts.

11 april 2015 organiseert kunstrijvereniging SKY haar fantastische ijsshow “CIRCUS” in het ijssportcentrum te Tilburg. Zoals u zult begrijpen zijn er zeker geen échte grote, kleine of wilde dieren op het ijs deze avond. Wat u wel gaat zien is een hechte groep dol enthousiaste SKY schaatsers van 6 tot 18 jaar die zich elk op hun eigen niveau bewegen in de diverse acts welke de revue passeren.

Gastrijders van nationaal allure geven de show extra karakter, dynamiek en souplesse. En dit alles wordt ook nog eens opgeleukt door circus Bon Bourgon.

Alles wat u gaat zien binnen deze productie is ook dit jaar weer ontstaan uit de creativiteit van een top team van trainer en trainsters, zij hebben kans gezien om onder andere de dierentemmer, de jongleur, de danser en de acrobaat op het gladde ijs gestalte te geven. Het onderliggend script en de choreografie komt uit handen van Karin van der Bruggen Janssens. Het decor, de kleding en alles wat er zoal nog meer bij komt kijken is te danken aan de inzet van vele vrijwilligers, iets waar SKY erg trots op mag zijn.

Kaarten à €10,- zijn te verkrijgen op diverse voorverkoopadressen, zie hiervoor www.ijsgala.nl. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om op 11 april kaarten à €12,50 aan de kassa van het ijssportcentrum Tilburg te kopen. De kassa is geopend van 17.00 uur tot 18.30 uur. Aanvang show 19.00 uur.

Ik weet niet of SKY het nostalgisch circusgevoel bij u kan doen opleven maar wat wij wel weten is dat u gaat genieten van een geweldige 2,5 durende voorstelling in een geheel bij het thema passende ambiance.

U komt toch ook !

Sky ijsgala