Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2376 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Slanke Dennen actie Health Factory Koolhoven

De feestdagen staan weer voor de deur! Een tijd om naar uit de kijken. De feestdagen zorgen vaak voor sfeer, gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. De feestdagen betekenen ook rijk gevulde tafels, vol lekkernijen, wijn en andere verleidingen.

En natuurlijk wil je daar van meegenieten, zonder in het nieuwe jaar te beginnen met al teveel extra kilo’s. Daarom biedt Health Factory Koolhoven nu de Slanke Dennen actie! Doe jezelf deze geweldige actie cadeau en ga, op alle fronten, goed voorbereid de feestdagen in.

Voor € 99,- maak je in zowel november als december onbeperkt gebruik van alle sportmogelijkheden, zoals sporten in warmtecabines, functioneel sporten, conditionele bokslessen, ontspanningslessen, BBB lessen en hardlooptrainingen. Daarnaast volg je de workshop “Voorbereiden op de feestdagen” en neem je deel aan de kookworkshop “Gezonde feesthapjes maken”. En omdat we bij Health Factory Koolhoven samen met je werken aan de mooiste versie van jezelf, krijg je ook nog een Mineral Care mini schoonheidsbehandeling.

Dus schrijf je nú in! Je startte de feestdagen nog nooit zo stralend.

Natuurlijk biedt Health Factory Koolhoven je ook in het nieuwe jaar vele mogelijkheden om je goede voornemens nu ook echt waar te maken. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website www.healthfactorykoolhoven.nl of bel ons op telefoonnummer 013 570 30 44.

Reageer op dit bericht