Smaak Karavaan staat voor de deur: dit is wat je moet weten

Smaak Karavaan 2017

Op 15, 16 en 17 september parkeren de lekkerste foodtrucks in de Spoorzone om je smaakpapillen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Tijdens Smaak Karavaan 2017 kun je naast zinderend voedsel en heerlijke drankjes het hele weekend genieten van verschillende coverbands, dj’s en ander entertainment. Ook lekker: het sfeervolle foodtruckfestival is gratis toegankelijk!

Voor alle fijnproevers

Voor de vierde editie van Smaak Karavaan zijn weer tientallen kleurrijke, creatieve en heerlijke keukens opgetrommeld. De altijd vrolijke Richie staat te trappelen om je zijn skaafijs te laten proeven. El Hambre laat passie spreken zonder woorden: na één hap van hun ambachtelijke vlees snap je meteen dat BBQ veel meer is dan zo’n diepvriesburger op de grill. Je krijgt bovendien de kans om het unieke familierecept te proeven van de Broertjes SatéDrive & Shake voorziet je daarnaast van stevige burgers. Zin om te borrelen? Dat kan natuurlijk bij de mannen van LOC Brewery of de wijnbar. Liefhebbers van een goede bak koffie kunnen zich uitleven bij de 2CV van Ekafe of de treinwagon van Stoom013.

Is jouw motto ‘wat de boer niet kent, dat eet hij niet’? Ook voor minder avontuurlijke types is er genoeg keus: de oer-Hollandse poffertjes van JoJo Poffertjes bijvoorbeeld. Ook aan glutenvrij en  vega is natuurlijk gedacht. En voor een toetje ga je nog even langs bij Vlalala.

Ook kleine fijnproevers zijn van harte welkom op Smaak Karavaan. In de Kids Corner kunnen kinderen hun hart ophalen: hier kunnen zij volop spelen en knutselen.

Lekker gegeten? Beloon de foodtruck dan met een sticker! Op zondag wordt de beste foodtruck van deze editie gekozen door het publiek.

Combineer je bezoek

Lekker lang blijven hangen? Op zaterdag en zondag kun je helemaal los tussen de vintage items tijdens de Vintage Kilo Sale in de Hall of Fame. Ook kun je op diezelfde dagen een bezoek aan Smaak Karavaan combineren met het Tilburgse weekend vol cultuur: De Opening. En fiets op zondag dan meteen even langs het Tilburg Fietst Festival in de Wagenmakerij en de Koepelhal.

Smaak Karavaan 2017

Het lekkerste foodtruckfestival van het zuiden is op 15, 16 en 17 september te vinden in de Spoorzone. De openingstijden zijn als volgt:

  • vrijdag 15 september: 16.00 – 01.00 uur
  • zaterdag 16 september: 14.00 – 01.00 uur
  • zondag 17 september: 13.00 – 23.00 uur

En het mooiste van alles: de toegang is gratis!

Ps. Tot 14 september kun je meedoen aan een winactie op Facebook. Hiermee maak je kans op een dag gratis eten en drinken op Smaak Karavaan. Meedoen kan hier: