Smaak Karavaan keert terug in de Spoorzone met lustrumeditie

smaak karavaan

Nog eventjes geduld, maar op 14, 15 en 16 september kan iedereen genieten van de vijfde editie van Smaak Karavaan in de Tilburgse Spoorzone. Het sfeervolle rollende festival viert haar lustrumeditie (of Lustum-editie, snap je ‘m) met een lang weekend vol heerlijke gerechten, lekkere drankjes en fijne muziek. De toegang is helemaal gratis. 

Heerlijk eten op Smaak Karavaan

Het jarige foodtruckfestival heeft weer een bonte verzameling van mobiele keukens uitgenodigd die garant staan voor een groot ludiek en creatief eet avontuur. Zo kun je Hongaarse ‘chimney cakes’ eten. Dit zijn holle cakes die boven houtskool worden gegaard en daarna geserveerd worden met allerlei heerlijke toppings. Ook Inza’s Seoulkitchen is aanwezig. Zij serveren fantastische Koreaanse streetfood.

Verder kun je genieten van heerlijk Surinaams eten van De Barabus, flammkuchen van Flamm in de Kuchen en nog veel meer.

Ben je meer van de friet en burgers? Ook die zijn uiteraard verkrijgbaar op de Smaak Karavaan, maar dan natuurlijk alleen van de beste kwaliteit. D’n Tilburger serveert een sappige hamburger van louter lokale ingredienten, Oerpatat bakt lekker grofgesneden frieten en de liefhebbers van zoet moeten zeker JoJo Poffertjes en de Thaise ijsrolletjes van Icerollas niet overslaan. Uiteraard is er genoeg aanbod voor mensen die van gezond, vega(n) of glutenvrij houden.

Smaakkaravaan 2017 - Corné Hannink Fotografie

Vertier voor jong en oud

Bij lekker eten hoort natuurlijk een heerlijk drankje. Natuurlijk heeft Smaak Karavaan ook hier over nagedacht. Zo zijn de speciaalbieren van Tilburgs finest Loc Brewery, Stadsbouwerij013 en Pinterman op het foodtruckfestival te vinden. Koffieliefhebber? Ook aan jou is gedacht met Willem Koffie.

Ook voor de muzikale omlijsting wordt gezorgd. Verschillende dj’s draaien gedurende het festival de fijnste platen aan elkaar. Ook goed om te melden: het festival is enorm kindvriendelijk. Zo zijn er springkussens en hebben de kids de mogelijkheid om gezellig te kleuren.

Dagje Smaak Karavaan winnen

Wij mogen van de organisatie een dagje Smaak Karavaan weggeven. Dit betekent dat je geheel verzorgd wordt en je niet hoeft te betalen voor je hapjes en drankjes. Wil jij hier kans op maken? Doe dan mee met de prijsvraag op onze website.

Meer informatie

Smaak Karavaan staat op 14, 15 en 16 september op het programma in de Tilburgse Spoorzone. De toegang is gratis en dit zijn de openingstijden:

  • Vrijdag 14 september: 16:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag 15 september: 14:00 – 01:00 uur
  • Zondag 16 september: 13:00 – 23:00 uur