Smakelijk Tilburg: nieuwe Tilburgse cadeaukaart met ruim 40 horecazaken en winkels

smakelijk tilburg tilburgse cadeaukaart

Je kent het wel: je hebt een verjaardag, borrel of een feestje. Maar wat moet je de jarige Job cadeau doen? Je bent snel geneigd om een landelijke cadeaukaart te geven in de hoop dat hij of zij het cadeau leuk vindt. Hiervoor is er sinds kort een lokale oplossing: de Smakelijk Tilburg cadeaukaart.

Smakelijk Tilburg is een cadeau voor elke Tilburger die van eten en drinken houdt. De Tilburgse cadeaukaart heeft namelijk een uniek aanbod met ruim 40 deelnemende locaties in Tilburg. Van koffiebars en lunchrooms tot restaurants en winkels op het gebied van eten en drinken.

Aan de cadeaukaart mogen alleen lokale ondernemers uit Tilburg deelnemen. Hierdoor geef je dus altijd een 100% Tilburgs cadeau en steun je lokale ondernemers.

Deelnemende locaties

Smakelijk Tilburg is in te leveren bij onder andere De Burgerij, Kaaszaak, Eetwinkel Verzot, Smits Vis aan de Haven, Monarh, Eethuis Twintig, Mercado Emma en The Nacho Bar. Maar ook bij zaken als Pulcinos, Gastrobar RIX, Friandries, Taste, Stadsbrouwerij 013 en Kok Verhoeven kun je met de Tilburgse cadeaukaart betalen.

Benieuwd naar alle deelnemende locaties? Je vindt ze op de website.

Bestel online, gratis bezorgd

Smakelijk Tilburg bestel je eenvoudig online. Voor 16 uur besteld? Dan word je cadeaukaart dezelfde dag gratis verstuurd, inclusief track & trace! Je bepaalt zelf het tegoed op de cadeaukaart: vanaf 10 tot 150 euro. Extra fijn: je kunt de cadeaukaart verzilveren bij meerdere locaties. Is het tegoed van de kaart niet opgegaan bij een lunch, dan kun je het resterende bedrag de volgende keer bij een andere deelnemer verzilveren.

Zakelijk cadeau voor bedrijven

Veel Tilburgse bedrijven bestellen elk jaar landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want hierdoor gaat er jaarlijks voor miljoenen euro’s de stad uit. Met Smakelijk Tilburg geef je als bedrijf altijd een 100% Tilburgs cadeau en investeer je het terug in de lokale economie. Collega’s hebben allemaal een eigen smaak en voorkeur en kunnen nu dus zelf bepalen bij welke Tilburgse horecazaak of winkel ze de cadeaukaart uitgeven. Een win-win voor iedereen!

Meer informatie

Wil je meer weten over Smakelijk Tilburg? Check dan de website voor meer informatie, de deelnemende locaties en om de cadeaukaart te bestellen.

smakelijk tilburg tilburgse cadeaukaart