Small bites, cocktails & stappen: Club Lodja opent aan het Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein heeft er vanaf dit weekend een nieuwe horecazaak bij. Dan opent Club Lodja haar deuren. De zaak is gevestigd in het pand waar voorheen Club FIX zat. Tijdens de corona-lockdowns werd de locatie gebruikt als sportschool, maar vanaf nu kun je er terecht voor een lekker diner, cocktails en een gave stapavond. Of dat alles gecombineerd. Lees snel verder.

Club Lodja bestaat uit een restaurant met lekkere gerechten, een cocktailbar met heerlijke cocktails en een club voor zwoele clubnachten. Daarmee vind je alles voor een avond uit onder één dak. Je start met een diner in het restaurant, neemt vervolgens plaats aan de cocktailbar om lekker in de stemming te komen en als je er nog niet genoeg van kunt krijgen, kun je tot in de late uurtjes doorfeesten. Oftewel: borrelen, small bites en cocktails onder het genot van live entertainment.

Op de menukaart vind je verschillende gerechten uit diverse windstreken. Van loaded fries tot taco’s, van calamares tot tapas en van verschillende soorten sushi tot mini burgers. Op de drankenkaart vind je verschillende cocktails, zowel mét als zonder alcohol. Ook kun je er een lekker biertje, wijntje of frisje scoren.

Meer informatie

Club Lodja is van donderdag t/m zondag tussen 20:00 – 02:30 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kun je er gezellig dansen op de lekkerste muziek. Regelmatig komen er artiesten optreden, zo ook aanstaande zaterdag 25 februari. Dan treden Dopebwoy, Numidia en WEF op.

Overigens is de locatie ook af te huren voor evenementen, bruiloften, diner shows en nog veel meer!

Wil je meer weten over Club Lodja? Bekijk vooral de website en volg ze op Facebook en Instagram.