Smeer ‘m en Te Gekke Etentjes organiseren viergangendiner middenin een weiland

weilanddiner

Het is nog even aftellen, maar binnenkort mogen we eindelijk weer lekker buiten de deur eten. Reden voor een klein feestje, zo vinden broodjeszaak Smeer ‘m en eendags-restaurant Te Gekke Etentjes. Daarom organiseren zij op zaterdag 6 juni een speciaal viergangen weilanddiner: heerlijk bourgondisch tafelen, tegen het decor van groene weelde, bloemen- en kruidenvelden.

Samen met jouw gezin, huisgenoten of groepje van maximaal vier personen kun je onder de zomerse zon komen genieten van heerlijke wijnen en fantastisch eten. Want dat we weer samen mogen zijn, mag gevierd worden!

Weilanddiner

Het menu wordt bereid door Smeer ‘m en bestaat uit vier heerlijke gangen. Goed om te weten: bij aanvang ontvang je ook een lekker glaasje bubbels en tijdens het diner krijg je een drankje naar keuze. De kosten voor het diner bedragen €59,95.

  • Gang 1: zomerse gazpacho met een bruschetta van de barbecue en een kleine koude tapa;
  • Gang 2: een stukje zalm en garnalen van de barbecue, met een frisse pastasalade en seizoensgroenten;
  • Gang 3: een gevulde portobello, groene asperges en een mals stukje vlees van de barbecue;
  • Gang 4: een huisgemaakte cheesecake met rood fruit.

Reserveren

Je kunt voor het weilanddiner reserveren op drie verschillende tijden: van 12.00 tot 15.00 uur, van 16.00 tot 19.00 uur of van 20.00 tot 23.00 uur. Zoals eerder vermeld, kun je een tafel reserveren voor maximaal vier personen per tafel. Een uitzondering is een groepje dat bestaat uit een gezin of uit huisgenoten (oftewel: je woont bij elkaar in huis).

Reserveren van via deze link. Enkele dagen voorafgaand aan het diner, ontvang je meer informatie over het coronaprotocol, maar ook het adres, parkeerinstructies en meer.