Smeer’m & Te Gekke Etentjes organiseren weilanddiners met live muziek

weilanddiners

Leuk nieuws! Smeer’m en Te Gekke Etentjes organiseren in augustus en september opnieuw weilanddiners. Een onvergetelijke zomeravond aan een prachtig gedekte tafel in een weelderige groene setting. Het diner is inclusief een viergangenmenu, twee drankjes én live muziek.

Onder het genot van een wijntje, bij de ondergaande zon, geniet je van verse vis en vlees van de barbecue. Samen genieten met vrienden of familie aan een hele lange tafel. Heerlijk toch? Er is gelukkig nog steeds plek én er is genoeg ruimte om de anderhalve meter afstand te waarborgen. Je kunt je dus gewoon met een groepje inschrijven (ook zestallen of grotere groepen zijn welkom).

Weilanddiner

Het menu wordt bereid door Smeer ‘m en bestaat uit vier heerlijke gangen. Goed om te weten: bij aanvang ontvang je ook een lekker glaasje bubbels en tijdens het diner krijg je een drankje naar keuze. De kosten voor het diner bedragen €59,95.

  • Gang 1: zomerse gazpacho met een bruschetta van de barbecue en een kleine koude tapa;
  • Gang 2: een stukje zalm en garnalen van de barbecue, met een frisse pastasalade en seizoensgroenten;
  • Gang 3: een gevulde portobello, groene asperges en een mals stukje vlees van de barbecue;
  • Gang 4: een huisgemaakte cheesecake met rood fruit.

Mocht je vegetarisch of veganistisch eten of andere dieetwensen hebben, kun je dit altijd van te voren doorgeven. Komen er kinderen (t/m 12 jaar) mee? Voor het driegangenkindermenu betaal je €10,- per persoon.

Reserveren

De weilanddiners vinden plaats op zaterdag 1 augustus en zaterdag 5 september van 18.00 tot 21.00 uur. Reserveren kan via de website van Te Gekke Etentjes. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voorafgaand aan het diner meer informatie over het corona protocol. Maar ook het adres, waar te parkeren en meer. Mocht het slecht weer zijn, dan is de LocHal een plan B!